Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

cichy alarm???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam mały problem z seryjnym alarmem – nic nie wyje. Niby po zamknięciu wszystkich drzwi pojawia się coś co przypomina piknięcie i świeci się dioda. Nawet zamykałem się wewnątrz samochodu, otwierałem drzwi i nic się nie działo. Byłem nawet u jednego pacjenta od alarmów, ale ten powiedział że jak dla niego to tylko serwis. Z autopsji wiem że zanim jedzie się do serwisu trzeba sprawdzić dużo tańsze możliwości. Czy ma ktoś jakiś pomysł?

Opublikowano

podepnij pod vag'a, może coś wypluje

Opublikowano
  • Autor
podepnij pod vag'a, może coś wypluje

to zrobiłem na pierwszym miejscu. nic nie pokazało. Nawet nie wiem jak się powinien zachowywać sprawny, fabryczny alarm. Jeśli chodzi o audi to niestety jestem laikiem (do tej pory siedziałem tylko w MB).

Opublikowano

masz najprawdopodobniej sam sterownik centralnego zamka w pilocie, więc jest sygnalizacja diodą zamnkniętych drzwi , i tyle...

Opublikowano
  • Autor

a czy jest jakaś strona na której za pomocą vinu można odczytać wyposażenie auta. Co do samego alarmu to poprzedni właściciel zapewniał że jest alarm i są jeszcze na drzwiach fabryczne naklejki sugerujące że to prawda. Oczywiście nie jest to wyznacznik że na 100% jest w moim autku alarm.

p.s. mam dość bogate wyposażenie więc chyba alarm powinien być.

Opublikowano

jesteś pewien, że masz kompletny alarm ? Może masz tylko centralny zamek z pilotem, tak jak kolega wyżej zasugerował.

Opublikowano

witam kolege z problemem, mianowicie jak to bylo sugerowane o ile alarm jest i jest on kompletny to jedyny problem ze on jest cichy to jest problem tylko w syrenie ktora seryjnie jest montowana w bagazniku obok pompki do centralnego.A co do zamykania sie w srodku to wiesz ze on nie dziala od razu tylko ma pewien czas na uzbrojenie (zwykle jest to 30sec),a czujniki ruchu w moim A4 sa tylko w slupkach w sumie jest ich 4. Sprawdz to na poczatek i wtedy cos pomyslimy.

P.S. ja ten problem mialem ale mala przerobka dala temu rade i jest ok.

Opublikowano

Mam podobny problem. Gdy załanczam alarm szarpanie drzwi uruchamia go ale czujniki w słupkach nie chcą zareagowac na ruch :oops:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

panowie a wiecie o istnieniu malego przycisku ktory wylacza czujniki ruchu?

znajduje sie w slupku na dole

Opublikowano
panowie a wiecie o istnieniu malego przycisku ktory wylacza czujniki ruchu?

znajduje sie w slupku na dole

Wiemy :D

jednak domyslnie powinien on byc wylaczony, czyli wnetrze auta powinno byc objete dozorem.