Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

błąd samopoziomu po odłączeniu lampy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy mam problem i chciałbym żeby mi ktoś coś doradził. Miałem samochód u mechanika i musiał lewą lampę ściągnąć, teraz po całym zabiegu na wyświetlaczu jest błąd samopoziomowania i faktycznie lampy się nie samopoziomują. Możliwe że po każdym odłaczeniu lampy wyskoczy taki bład czy coś z czujnikiem może być???

Opublikowano

Raczej nie możliwe,ja u siebie odlaczalem wiele razy i nic sie nie działo.a co ten pan mechanik ci naprawial?

Najlepiej by było jak byś podpial VAG'a .

Opublikowano

przy samym demontażu lamp błąd ci nie wyskoczy

Opublikowano
  • Autor

więc musiał coś zrobić... rano zobacze ten czujnik co za kołem się znajduje czy wszystko jest oki a później pojade podpiąć pod vag. Koledzy a ta wiązka co leci od czujnika razem z innymi kablami wchodzi do lampy?? więc jak odłączył lampę mógł później kabla od czujnika do lampy nie podłączyć??

Opublikowano

Do lampy jest podłączona tylko jedna kostka ale czy w tej kostce jest kabelek od samo poziomu to nie wiem.

Opublikowano

Po prostu przekrecil kluczyk jak mial sciagnieta lampe i teraz trzeba przeprowadzic adaptacje na nowo. Kanal 55.

Opublikowano
  • Autor

dzięki kolego, w takim razie jade jutro podpiąc pod vag i niech robią jak sie znają

Opublikowano
dzięki kolego, w takim razie jade jutro podpiąc pod vag i niech robią jak sie znają

:thumbup1:

dokladnie- to ich robota.

Opublikowano

miałem dokładnie to samo odłączyłem lampę i samo poziomowanie przestało działać ale odpiłem aku na 30min i wypiłem wtyczki od lamp i wsadziłem mocniej podłączyłem aku i zaczęły działać

Opublikowano
  • Autor

koledzy wystarczyło skasować tylko błąd podpinając do kompa, akumulatora bałem się odpiąć bo najprawdopodobniej potrzeba będzie radio rozkodować a nie mam pojęcia jaki tam może być kod. Dzięki wielki