Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Szlifierka pneumatyczna-mimosrodowa...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy chce sobie zakupic szlifierke pneumatyczna choc nie wykluczam ze na kabel moze tez byc.

Chce zaczac zabawe we wlasnym zakresie z lakierowaniem i sprawil bym sobie taka zabawke do pomocy,mial ktos z was stycznosc i moglby polecic z niedrogich maszyn jakas dobra godna uwagi?

ostepnosc wielka:

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

mam 4 szt. mimośrodowe i 2 rotexy festoola ale do używam w firmie do drewna i mdf-u , ale wiem że wielu lakierników też używa

sam załatwiałem rotexa dla lakiernika

sprzęt na kabel czy powietrze nie do zdarcia

sprzęt festoola używam od 10 lat i wniosek jest taki że drogi ale dobry w szczególnosci szlifierki i polerki

pneumatyczne narzędzia festoola wymagają odkurzacza i węza i to droższa impreza

a ile kasy masz na szlifierke

Opublikowano

Powiem ci ze oblukałem oferte ww. sprzetu i jest to juz profesjonalny osprzet a niestety ja chce miec z czym o wiele tanszym,powiem tak chce jakos zaczac i maszyna na mnie zarabiac nie bedzie takze rozumiesz musze pokusic sie o cos taniego a jesli w przyszlosci to zaprocentuje to i na szlifierke kasy nie bede zalowal.

Dlatego ciekawi mnie czy ktos uzywal maszyn sredniej klasy ale dajace sobie rade.

Opublikowano
Powiem ci ze oblukałem oferte ww. sprzetu i jest to juz profesjonalny osprzet a niestety ja chce miec z czym o wiele tanszym,powiem tak chce jakos zaczac i maszyna na mnie zarabiac nie bedzie takze rozumiesz musze pokusic sie o cos taniego a jesli w przyszlosci to zaprocentuje to i na szlifierke kasy nie bede zalowal.

Dlatego ciekawi mnie czy ktos uzywal maszyn sredniej klasy ale dajace sobie rade.

mam pytanie czy masz kompresor, jeśli tak to jaki zbiornik bo szlifierki na powietrze są dużo tansze

do kompletu potrzebna ci jeszcze polerka

Opublikowano

oczywiscie ze jest

FIAC 200L

Opublikowano

w sklepie gdzie kupowałem sprzęt ( wiertarki ) mają cus takiego, wiem ze festo drogie ale sluzy latami

masz polerke?

bo mozesz kupic Rotexa, poczytaj ma kilka funkcji

Szlifierka mimośrodowa Metabo pneumatyczna ES 7700 - Sklep narzędziowo-budowlany MEGAstore.pl

popytaj lakiernikow samochodowych moze cos doradza, jak na codzien lakieruje mdf i drewno

Opublikowano
Opublikowano

już prędzej ta druga, nie łatwiej ci będzie pracować przy aucie talerzem 125mm, mniejszy ale bardziej poręczny do wąskich elementów

Opublikowano

mowisz o pneumatycznej ?

Opublikowano

tak , tylko sprawdz czy kompresor da rade

Opublikowano

chyba sie skusze.

Opublikowano

napisz do sprzedawcy czy można samą stope dostać i czy można zmieniać z 125mm na 150mm

festool za sam talerz z rzepem woła 180zł i jak za mocno przyciśniesz to przypalisz rzep i papier nie trzyma

można samemu naklejić rzep ale łożyska wybija

Opublikowano

ok,zapytam.