Edyta Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 Auto na zakupy jak znalazł (to czerwone) woź mojego Mateusz, racja jeździ nim na zakupy też już u mnie, teraz tylko znaleźć czas na montaż w końcu będzie to jakoś grało pozdrawiam
Karol89 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 jak założysz przyjedź sie pochwalić jak gra i przy okazji na kawkę
Edyta Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 jak założysz przyjedź sie pochwalić jak gra i przy okazji na kawkę oczywiście jaką masz ładną smycz chcesz taką
jedrekx Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 no raczej! fajne wykonanie, nie? Tomek się postarał muszę zamówić wlepki dla członków B6D
Edyta Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 Detale, detale , detale w końcu wymieniłam połamane zamknięcie łokcia głośniki bose już na miejscu, razem z blendami no i przyjemnie gra kkam spryskiwacza jeszcze nie ruszaliśmy, leży i czeka na lepsze czasy moja piękna pozdrawiam
cupek97 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Brak słów żeby opisać Twój samochód! ?? Jestem ciekaw jaka jest różnica dźwięku po zamontowaniu Bose. ? Audi chyba odwiedziło studio detalingowe. ? Ładna ta A4! ?
Edyta Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 Brak słów żeby opisać Twój samochód! Jestem ciekaw jaka jest różnica dźwięku po zamontowaniu Bose. Audi chyba odwiedziło studio detalingowe. Ładna ta A4! chciałabym, niestety ciągle czekam na wizytę u lakiernika z nadkolem powiem ci już byłam zadowolona z tego jak gra, różnica taka,że teraz bardziej równo gra po całości, a wcześniej bardziej tył - takie moje zdanie a ciem to się nie opala hęęę ?? czasu szkoda po za tym przy młodzieży się nie da usiedzieć za długo w miejscu
Edyta Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2016 chętnie lukne na żywo 2 x S-line takiej d*py nie da się nie zauważyć na mieście z daleka was widać było
Karol89 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 chętnie lukne na żywo 2 x S-line takiej d*py nie da się nie zauważyć na mieście z daleka was widać było
Edyta Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Car spa day za nami nuna młodsza o 10 lat pozdrawiam
D4NTE Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Pięknie się świeci super autko ☺️ Wysłane z mojego SM-G935F
Karol89 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 i tak samochodzik powinien wyglądać i jak tu nie zazdrościć
Rekomendowane odpowiedzi