Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A3 1.9 TDI ASZ 220km/470nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja lubie niepozorne autka, tylko naklejke zedrzeć z szyby i jest taki cichociemny killer :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

W sumie nawet mi się podoba na tej stalce :decayed: I nawet jakiś komfort jest... tylko trakcji brak :polew:

Opublikowano

już? to na lodzie nie ruszysz :D trzeba było opony z kolcami brać :grin:

Opublikowano

majac tyle niuta na przodzie, to musialby gąsienice sobie założyć :polew:

---------- Post dopisany at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ----------

Ty w ogole powiedz mi jeździsz po Wrocławiu na gwincie swym, jak Ci sie śmiga? :decayed:

moje 1BA jest nawet za mało komfortowe na tych drogach :decayed:

Opublikowano

wrocek całe szczęscie już ma lepsze drogi teraz niż kiedyś, moim zdaniem lepsze niż poznań :decayed:

Opublikowano
Wzmaka i te lampki sprawdzę jutro osobiście, bo tata czasu nie ma :decayed:

Et20 w sumie, dystans 20mm :wink:

et 20 fele orginal mialy, czy jak rozumiem 20mm na strone i wyszlo et20?

ile placiles za przejscia z 100 na 112? :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Et 20 w sumie z dystansem, felga et40. Pamiętaj, że szerokość felgi też ma znaczenie :decayed: Dystanse nowe 550 zł.

Opublikowano
wrocek całe szczęscie już ma lepsze drogi teraz niż kiedyś, moim zdaniem lepsze niż poznań :decayed:

w sumie tak ale niekiedy jak jeździmy sobie wieczorem z kumplami bez celu to mozna sie w takie pobojowisko wp****lić że łojoj :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ans, to Ty z Wrocka? :shock3::shock3::shock3: To kiedy spocik? :decayed: Ja śmigam na lajcie :decayed:

Opublikowano

ja po wrocku jak jeżdżę to z reguły głównymi drogami także mogę być nieświadomy wszystkiego :decayed:

Opublikowano
Ans, to Ty z Wrocka? :shock3::shock3::shock3: To kiedy spocik? :decayed: Ja śmigam na lajcie :decayed:

A jak

Po 11 grudnia bo oddaje prace inż :decayed:

takto śmigam jak są spoty a3-clubu :decayed: czasami pod milenijny zawitam :decayed:

ja po wrocku jak jeżdżę to z reguły głównymi drogami także mogę być nieświadomy wszystkiego :decayed:

Chłopie, jak miałem a3 kiedyś zachciało mi sie zapie**alać to pogiąłem dwa kute oz racingi :decayed::naughty: dowalilem wtedy do pieca ostro.... żodyn tak nie przejechał torów tramwajowych jak ja... ŻODYN! !!!!!! :polew::decayed:

Opublikowano

a ja mam jeszcze taakie pytanie odnośnie auta, co robiłeś z audio?

Opublikowano
  • Autor

Spoko Ans, ja też teraz mam zapier.... :kwasny:

Co do audio to na razie jest seria + wzmak 4-kanałowy puszczony na tylne głośniki + skrzynia, ale jak trafię jakieś radyjko to chyba jednak kupię 2din, bo z symphony się nic dobrego nie wyciągnie :kwasny: Przede wszystkim przód jest słaby (z radia jest 2x20W), bo tylne głośniki pod tym wzmakiem grają naprawdę przyzwoicie :wink:

Opublikowano

a tam z tyłu są też 13cm? bo ja nie mam tylnych wcale.

Opublikowano
  • Autor

Tył 16 :wink:

Opublikowano
Et 20 w sumie z dystansem, felga et40. Pamiętaj, że szerokość felgi też ma znaczenie :decayed: Dystanse nowe 550 zł.

i tu problem sie pojawia :facepalm:

wczoraj wpadlo kolo na wiosne ale tez sie nie pochwale jeszcze :decayed:

przymiarka byla i miejsca na dystans zmieniajacy nie mam

wiesz czy ktos rolowal bloty w aczy? i ile wyjdzie wiecej max :kwasny:z tego?

Opublikowano
  • Autor

Widziałem, że na forum ktoś rolował. Powiedz tylko jaka szerokość i ET to Ci powiem czy upchasz :decayed:

Opublikowano

18x8,5 a et ktorej z tych: 30,35,40 - sprawdzic musze :facepalm:

na tyl upcham napewno... gorzej z przodem bo bez dystansa rant feli jest prawie rowno z blotnikiem :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli 40 to upchasz na dobrej glebie z rolowaniem :wink: Mniejsze ET to już bieeeda :whistling:

---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:33 ----------

Licząc dystans 20mm oczywiście, bo 17mm też można zrobić, ale to już do końca nie jest bezpieczne podobno.

Opublikowano

fk 15mm :whistling:

ADAPTERY FK 5 X 100 / 5 X 112 57,1 15mm na koło (3698981151) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

gorzej jak et jest 30 :facepalm:

ale w tej cenie tej felgi nie moglem nie kupic :decayed:

a jak to z przepisami jest? w nadkolu musi sie miescic opona czy kolo cale? w znaczeniu fela moze wystawac jak opona miesci sie w nadkolu? :jerk: