grzes1150 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jakie radyjko polecacie dla mojej A4? Miałem jakieś Blaupunkt ale brzydkie i wytłuczone - sprzedałem. Podoba mi się orginał ale orginał nie jest na płyty- chyba że z nowszego modelu ale wtedy kosztuje i podobno nie jest łatwo go podłączyć do B5 Raczej coś na płytke z mp3. Co radzicie??? A może macie coś takiego???
mroova81 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Nr1 wg mnie to alpine (choć kiedyś robili jeszcze lepsze) 2 to pioneer (cały cza trzymają poziom zadowalający) 3 Clarion Dalej to może jeszcze właśnie blaupunkt. Co do modeli to wg portfela.... A i co do alpine, to warto pchać się w urzywane starsze modele, oczywiście od zaufanych super sprzedawców ;-)
grzes1150 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2008 Chce wydać 250-350 zł. Clariona już kiedyś miałem ale te nowe modele to szajs poruwnywalny z Grundkiem
jacekm Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Clariona już kiedyś miałem ale te nowe modele to szajs poruwnywalny z Grundkiem Żartujesz, prawda ? Tak jaj Mroova tyle ze : 2 Clarion 3 Pioneer Za tą kwote to szukaj starszej Alpine lub Clarion.
grzes1150 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nowe Clariony i Keenwody nawet jeśli kosztują 650 zł. to lipa!!! Jak kupie - wstawie fotosiki
Rekomendowane odpowiedzi