fucken Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam panowie mam problem z moim drugim autkiem wyła pompa wspomagania i pod ciśnieniem wywalało płyn od wspomagnia spod korka wymieniona została pompa,płyn,wycie ustało a płyn dalej wywala wymieniony został magiel odpowietrzony układ i dalej wywala płyn jakieś pomysły?
janusz_stg Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Jest sitko w zbiorniczku na płyn do wspomagania?
fucken Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 Jest sitko w zbiorniczku na płyn do wspomagania? W starym zbiorniczku i w nowym nie ma sitka,nie wiem już co to może być......
janusz_stg Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Na wężu powrotnym w zbiorniczku powinno być takie małe prostokątne sitko. Ma za zadanie zapobieganie spieniania się płynu hamulcowego .Jak go nie ma to strumień płynu jest dość mocny i może powodować wywalanie go z zbiorniczka i napowietrzanie płynu ,wtedy są kłopoty z pompą wspomagania.
fucken Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 Na wężu powrotnym w zbiorniczku powinno być takie małe prostokątne sitko. Ma za zadanie zapobieganie spieniania się płynu hamulcowego .Jak go nie ma to strumień płynu jest dość mocny i może powodować wywalanie go z zbiorniczka i napowietrzanie płynu ,wtedy są kłopoty z pompą wspomagania. kolego a gdzie te sitko powinno być? widać je czy jest wewnątrz?
janusz_stg Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Weź strzykawkę wyciągnij płyn ze zbiorniczka a zauważysz na pewno.
fucken Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Opublikowano 23 Lutego 2013 Weź strzykawkę wyciągnij płyn ze zbiorniczka a zauważysz na pewno. w pon albo wt zobacze chodż mam założony nowy zbiorniczek i jest to samo:facepalm: ale dzięki za podpowiedż
Rekomendowane odpowiedzi