Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

VAG Podlasie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pasuje Makro ;)

Opublikowano
  • Autor

postaram sie byc na 9 pod Makro

---------- Post dopisany 30-04-2013 at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany 29-04-2013 at 17:34 ----------

a moze by tak liste chetnych zrobic taka mniej wiecej? zeby bylo wiadomo czy np ktos sie spoznia i poczekac jeszcze czy mamy komplet i mozemy wyruszac :)

Opublikowano

Spoko że ten temat został poruszony, zlot vag-u, ja na chwile obecną też się wybieram jak będziecie mieli jakieś dokładniejsze info dajcie znać.

---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 18:41 ----------

info z facebooka: "Grupa VAG Podlasie: BILET WJAZDOWY NA TEREN SPOTU KOSZTUJE 15 ZŁ"

Opublikowano

Mam nadzieję Panowie, że chęci na wyjazd u Was nie słabną i zobaczymy się liczną grupą na miejscu :wink:

Opublikowano
  • Autor

coś troszkę temat ucichł ... :) ja będę pod Makro na 9 :)

Opublikowano

U mnie tylko może wzrosnąć ilość kilometrów do przejechania.

Auto prawie ogarnięte , nawet się przyłożyłem i w końcu dokładkę przykręciłem od leosia :decayed:

Opublikowano

No My tez bedziemy możemy lekko się poslizgnac ale mysle że dojedziemy:P bo braciak o 7 rano schodzi ze zmiany a mam do mnie 30km ale mysle ze dolecimy jak cos:)

Opublikowano

Koledzy pytanko takie jedzie ktos z Łomży albo Zambrowa?? chce sie podpiac do jakiejs grupki aut bo ma tablice zjazdowe niemiecki niewazne i milo by mi bylo jakby mi ktos troche tyl przyslonil....:wink:

Opublikowano

Dzwoń do mnie My bedziemy leciec przez Zambrów z Ostrowi

Opublikowano

adrian998998 - będziesz miał interfejs ze sobą?? Może byś mi logi klepnął przy okazji?? ;)

Opublikowano
  • Autor

"UWAGA!

W sobotę 11 maja przyjeżdża do nas kolega z badvideo.pl - oprawa zlotow, multimedia dla motorsportu i w sobotę będziemy kręcić teaser do Rozpoczęcia Sezonu 2014. W związku z tym potrzebujemy ok. 10 aut które będą na filmiku. Prosimy o wysyłanie swoich zgłoszeń na adres [email protected] zgłoszenie musi zawierać zdjęcie pojazdu, imię oraz numer telefonu. Z wybranymi osobami skontaktujemy sie telefonicznie. Pozdrawiamy !"

wiadomość z fb może ktoś się będzie pisał :)

Opublikowano

Będę miał cały osprzęt:P

Opublikowano

Jutro wyaylam z samego rana zgloszenie ;p a noz widelec

Opublikowano

witajcie, ja goscinie w pl i na podlasiu :hi:, niedawno nabylem b8 i chcialbym uruchomic wizualizajce czujnikow parkowania, moze ktorys z was bedzie mial chwilek

Opublikowano

B8 panie u nas na topie jeszcze by5 :P a tak serio to na podlaskim a4klub nie znajdziesz nikogo takiego... Ale moge sie mylic ;)

Opublikowano
  • Autor

Kasjan powodzenia ze zgłoszeniem :D

Opublikowano

Dzieki, mam nadzieje ze nie bedzie tam zadnego kolesiostwa w wyborach ale tez nie wiadomo jak konkurencja. ;)

Opublikowano
B8 panie u nas na topie jeszcze by5 :P a tak serio to na podlaskim a4klub nie znajdziesz nikogo takiego... Ale moge sie mylic ;)

czyli mam rozumiec ze kabelek nie podchodzil :/ porazka

w service audi krzycza sobie za taka usluge 200 pln.

Ale jak bede w okolicach o tej porze to podjade poogladac troche b5-tek:naughty:. Makro jedno to napewno znajde :decayed:

Opublikowano

Znajdzie się i jakaś B6 :P

Opublikowano

Pietras za co za kabelek masz?? Co potrzeba to Ci pomoge. Na Vagu bede mial caly osprzet wiec mozna posprawdzac jak bedziesz. B8 Poczytam jak cos:)