Młody Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Ja już słyszałem, że między 16, a 17" nie ma różnicy, między 17-18" też niewielka, między 18-19" już i tak się nie wyczuwa, więc i na 20" nie powinno być tragedii Głębokim milczeniem pominę 20", brak gleby i ciułanie kasy na chińskie wyroby oponiarskie - bez urazy oczywiście:wink: Co Ty masz jakieś braki w życiu na temat tych gum ? i co to masz za avanta 2010 r ? Cichaj chłystku Jak sobie przypominasz, to nawet Ty nie wsadziłeś 20" do B6, więc cicho sza:kox: Co do opon, to mam misję uświadamiania ludzi, po tym, jak wracając z Katowic autostradą A4, musiałem ratować miłego młodzieńca, któremu nową oponę wywaliło w kosmos po uprzednim, ślicznym i nieplanowanym drifcie na mokrej nawierzchni Kolesia wyniosło przy niezbyt dużej prędkości (ok. 110-120km/h) i zaczął mi podczas wyprzedzania tańcować przed maską, po czym roz..bał oponę na garbie ostrzegawczym, montowanym na linii między pasami. Nie chciał byś słyszeć, jak się wypowiadał na temat swoich chińskich opon, po tym, jak skończył zdrowaśkę na poboczu odmawiać.. Chłopak kompletnie nie potrafił nad autem zapanować, bo jeździło jak sanie na lodowisku. Ogólnie rzecz biorąc, to mało powinno mnie obchodzić, co kto na koła zakłada, ale czasem jest w życiu sytuacja, że dotyczy również innych użytkowników drogi - ten gość akurat wpadł mi przed nos i wyhamował ze sporej prędkości - ktoś mniej ogarnięty mógłby z niego zrobić wiatrak w takiej sytuacji:wink: Z mojej strony tyle - bez urazy dla żadnej ze stron A co do auta, to nie avanta, ale touringa:wink: A Ty wsadziłeś aby głos zabierać
A-rek Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 kolega miał założone 235/35/19 no i długo nie pojeździł na nich bo po 2 miesiacach je sprzedał ( samochodem sie jeździło jak wozem drabiniastym bez opon :/) widać kolega miękkim h*jem robiony:polew: ja jeździłem na 215/35R19 więc profil dużo niższy i nie było jakiegoś dużego dyskomfortu
Góral.tz Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 edytowane przez moderatora: Off Topic jest gdzieś indziej
KOval81 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Ja już słyszałem, że między 16, a 17" nie ma różnicy, między 17-18" też niewielka, między 18-19" już i tak się nie wyczuwa, więc i na 20" nie powinno być tragedii Głębokim milczeniem pominę 20", brak gleby i ciułanie kasy na chińskie wyroby oponiarskie - bez urazy oczywiście:wink: Co Ty masz jakieś braki w życiu na temat tych gum ? i co to masz za avanta 2010 r ? Cichaj chłystku Jak sobie przypominasz, to nawet Ty nie wsadziłeś 20" do B6, więc cicho sza:kox: Co do opon, to mam misję uświadamiania ludzi, po tym, jak wracając z Katowic autostradą A4, musiałem ratować miłego młodzieńca, któremu nową oponę wywaliło w kosmos po uprzednim, ślicznym i nieplanowanym drifcie na mokrej nawierzchni Kolesia wyniosło przy niezbyt dużej prędkości (ok. 110-120km/h) i zaczął mi podczas wyprzedzania tańcować przed maską, po czym roz..bał oponę na garbie ostrzegawczym, montowanym na linii między pasami. Nie chciał byś słyszeć, jak się wypowiadał na temat swoich chińskich opon, po tym, jak skończył zdrowaśkę na poboczu odmawiać.. Chłopak kompletnie nie potrafił nad autem zapanować, bo jeździło jak sanie na lodowisku. Ogólnie rzecz biorąc, to mało powinno mnie obchodzić, co kto na koła zakłada, ale czasem jest w życiu sytuacja, że dotyczy również innych użytkowników drogi - ten gość akurat wpadł mi przed nos i wyhamował ze sporej prędkości - ktoś mniej ogarnięty mógłby z niego zrobić wiatrak w takiej sytuacji:wink: Z mojej strony tyle - bez urazy dla żadnej ze stron A co do auta, to nie avanta, ale touringa:wink: A Ty wsadziłeś aby głos zabierać Młody - jakby Ci to wyjaśnić - to taki żart był z tymi Twoimi 20":doh:PS - ja nawet nie próbowałem wsadzać, bo jeździłem na 18":wink:
Góral.tz Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 edytowane przez moderatora: Off Topic jest gdzieś indziej :grin: poza tym to za***isty pomysł takie koła do gnoju
carrera369 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Z 70,5 nie wjedziesz na ZADEN kraweznik bez uszkodzenia.No chyba ze bedzie mial 2 cm. Krawężniki z założenia są po to żeby na nie nie wjeżdżać - zarówno na oponach z profilem 30 i np. 70
A-rek Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 poza tym to za***isty pomysł takie koła do gnoju a co ma rozmiar koła do rodzaju silnika?
Góral.tz Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 poza tym to za***isty pomysł takie koła do gnoju a co ma rozmiar koła do rodzaju silnika? nie no pewnie w 3,0 nie ma żadnego znaczenia chociaż
niko 1.9 tdi Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 przy 20'' na glebe musze dac! ogarne jakos temat.
mario357 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 jak chcesz mam fotki na a6c5 na identycznych felgach podaj maila to ci wyślę
niko 1.9 tdi Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 wstaw tutaj te zdjecia bo poczte mam zje....... nie moge właczyc!
Rekomendowane odpowiedzi