Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 APR] Audiczka Smisznego 2.8 quattro :) NOWE FOTKI !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dla mnie jest w sam raz na tych kołach i sprężynach, miałem wczesniej bmw na gwincie to tragedia była, nie oszukujmy się na nasze doły gwint jest nie za fajny, na równej drodze owszem fajnie wszystko ale i na samych sprężynach też już niżej i twardziej troszkę ale polecam.

Jakbyś założył gwint to i tak niżej nie posadzisz bo nigdzie nie wjedziesz, nie ma co się oszukiwać :decayed: Sprężyny polecam i mi się bardzo dobrze jeździ :thumbup1:

Jedynie dziewczyna marudzi ale baby tak mają :naughty::naughty:

Opublikowano

Gwintu nie chcę bo już całkiem taczka się zrobi ale wygląd faktycznie poprawia. W poprzednim samochodzie miałem sprężynki -40 na seryjnych amorkach i po roku zacząłem odczuwać brak komfortu. Może przez to, że nawet fabryczne zawieszenie było jakby sztywnawe:kwasny: W audi jeździ się teraz fajnie ale spróbuję z obniżeniem. Dzięki:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

20130421206.jpg

Listwy ogarniete, już kilka dni temu...

Jedno foto tylko z kaltulatora, jak znajde troche czasu to wypucuje auto i sesyjka wpadnie ładna a narazie taki podgląd tylko:

20130421208.jpg

Ledy w środku też tylko nie mam czym ładnej fotki zrobić ale świecą podobnie jak moduły LED o których wiekszość zapewne słyszała lub widziała na forum :naughty::kox:

---------- Post dopisany 04-05-2013 at 16:55 ---------- Poprzedni post napisany 21-04-2013 at 20:59 ----------

Nowe fotki w pierwszym poście i uzupełniony opis :a4fan:

---------- Post dopisany 29-05-2013 at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany 04-05-2013 at 16:55 ----------

Wpadł nowy nabytek tzn mam nadzieje ze dzis dojdzie paczką...

Felgi 18cali...

3265208496

I amorki nowe mts na przód bo jednak na tych springach i seryjnych amorkach 1be za bardzo buja, jakby przód nie trzymał i zamówiłem mts o krótszym skoku... może nie najlepsze ale cena dobra a i dwa lata gwarancji tez jest :)

Opublikowano

Fura swietnie sie prezentuje, fele ladne az ciekawe jestem jak siada na aucie:whistling:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Troszeczkę zamieszania ostatnio z felgami ale już są na aucie jeszcze inne niż miały być :decayed:

Miały być takie ale sprzedający twierdził że wszystkie są po 8J szerokości i z oponami 225/40/18 ale okazały się że dwie felgi 8J 225/40 i dwie 9J 235/40 no a do quattro nie bardzo na dłuższą metę dlatego byłem zmuszony je sprzedać, nowym nabywcą jest również kolega forum :naughty:

Foto jak wyglądały na aucie:

if4.jpg

4jzy.jpg

Nie miałem przekonania do czarnych felg ale jakoś się skusiłem bo się trafiły bardzo okazyjnie z nowymi oponami i postanowiłem się przekonać :naughty:

I powiem szczerze że mi się podoba i bardzo ładnie się prowadzi :decayed:

r4xh.jpg

eteu.jpg

Znajdę chwilkę czasu i zorganizuję jakiś aparat to zrobię całą sesje auta na nowych bucikach :decayed:

P.S. Amorki też już założone, myślałem że będzie gorszy ten MTS a tu miłe pozytywne zaskoczenie, bardzo dobrze się spisuję :wink:

mbw0.jpg

:a4fan::quattro:

Opublikowano

co to za kolo :/

Opublikowano

Przy takim kółku to i te tarcze jakoś tak mizernie wyglądają:decayed:

Opublikowano
  • Autor
co to za kolo :/

Ori vw...

Przy takim kółku to i te tarcze jakoś tak mizernie wyglądają:decayed:

Może i tak ale zostawie takie jak są bo nie chce mi się bawić w tego typu przeróbki bo zimowe mam mniejsze i chce żeby się mieściły a źle to i tak nie wygląda...