Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] kod do radia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegow.Mam problem zgubilem ksiazke do radia Gamma CC i nie znam kodu.Czy zna ktos sposob na odczytanie kodu do radia za pomoca numerow fabrycznych radia.Prosze o pomoc!!

Opublikowano

ASO

Opublikowano

napisz do mnie na prv nr seryjny - jakieś tam kalkulatory mam, zobaczymy, może się uda;)

Opublikowano

U mnie nawet w ASO po numerach seryjnych się nie dało.Dopiero pod kompa podpieli i kod odczytali. 40zł mnie to kosztowało a ASO :)

Opublikowano

Róznie to bywa. Mi raz bez problemu kalkulator łykał numery seryjne i podawał kody a innym razem "kicha". Ale zamiast wydawać 40 PLN warto najpierw spróbować :cool:

• 4 lata później...
Opublikowano

Witam potrzebuje kod do radia AUZ1Z2S2560952 7644845380 Z góry dzięki za odpowiedz:)

Opublikowano

tez chętnie bym swój sprawdził :)

Opublikowano

tylko aso albo dobry elektronik kalkulatorki robią 1 na 100 radi i to tylko te starsze

Opublikowano

ehh to lipa myślałem ze ktoś pomoże jakimś kalkulatorem:(

Opublikowano
Witam potrzebuje kod do radia AUZ1Z2S2560952 7644845380 Z góry dzięki za odpowiedz:)

Ja mam kilkanaście kalkulatorów ale niestety twojego radyjka nie udało się ogarnąć, jak ktoś chce to może podsyłać na PW numer seryjny i wtedy spróbuje którymś programem rozkodować.

Opublikowano

wiem ze to może nie tu ale chodzi mi o to ze moje stare coś szwankuje działa ok 5 min a później zaczynają przebijać krótkie fale i jest lipa wie ktoś może o co chodzi?

Opublikowano

Mogę Ci wyciągnąć ten kod z radia ale jeśli mi je dostarczysz.

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam..może mnie ktoś pomoże posiadam audi A4 B8 i koleś odpiął mi kleme i jest teraz problem z kodem do radia jakby ktoś był uczynny i podł mi kod jeśli sie da.Podaje nr vin WAUZZZ8K18N024391.z GÓRY DZIĘKUJE I POZDRAWIAM :-)

Opublikowano

Hmmm... by rozwiać Twoje i innych userów wątpliwości - nie policzycie nic żądnym kalkulatorami. W starych radiach Blaupunkta w niektórych modelach można było

pod warunkiem, że nikt nie grzebał w pamiątce i nie pozmieniał zawartości. Wyjścia są dwa: serwis, mają dostęp do bazy producenta i jak zechcą to są wstanie sprawdzić i podać kod. Drugi sposób to odrobina wiedzy na temat procesorów i pamięci, odczyt bina z pamięci jego edycja i albo jawnie zapisany kod albo chwila liczenia i kod znany. Ale jak napisałem trzeba cokolwiek mieć wiedzę w rzeczowym temacie.

RegardS for All!