SzakalA4 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Co myślicie o pompie wspomagania marki Lauber. . Czy ktoś ma u siebie założoną i może się wypowiedzieć. jest w niskiej cenie,ale z długą gwarancją. Proszę o opinie.
HiRide Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 pewnie pochodzi z pare miesiecy kup sobie ori uzywana i pochodzi duzo dluzej mam taka do sprzedania jakby co
Wandej Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Co myślicie o pompie wspomagania marki Lauber. . Czy ktoś ma u siebie założoną i może się wypowiedzieć. jest w niskiej cenie,ale z długą gwarancją. Proszę o opinie. To nie jest żadna firma tylko regeneracja Inter Carsu:wink: Także to samo jakbyś swoją oddał do jakiegoś warsztatu do regeneracji tylko tutaj masz pewnie od ręki
SzakalA4 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 Do jakiego silnika ? Ja potrzebuję do AVF. pewnie pochodzi z pare miesiecy kup sobie ori uzywana i pochodzi duzo dluzej mam taka do sprzedania jakby co
iceman__89 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Daj sobie spokój z Lauberem lepiej kup używkę ori. Pełno tego na allegro. Sam kupiłem oryginalną używkę pomimo tego, że pracuje w sklepie z częściami. Zamienniki pomp w autach grupy VW nie bardzo się spisują:/
Rekomendowane odpowiedzi