gobel Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Witam, chciałem zaprezentować moje kombi, który na razie nie posiada żadnych modyfikacji ale chciałbym coś w najbliższym czasie zrobić zarejestrowałem się aby skonsultować to z pozostałym doświadczonymi już użytkownikami A4, poniżej kilka fotek, czekam na opinie!
shakal Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Powitać Napisz coś więcej na temat samochodu. Dorzuć parę fotek ze środka, zobaczymy co tam ukrywasz Bo jak narazie to ze środkowego wyposażenia widać tylko choinkę zapachową na lustrze Bezawaryjności PS. Widzę, że autko kiedyś jeździło po austriackich drogach
akjam Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Wrzuć jakiś opis i fotki wnętrza o czym mówił już przedmówca. Opisz też co masz w planach jeśli już są jakieś pomysły, a jeśli nie to pomożemy... Jak już się trochę zadomowisz to zapraszam na spota. Info na PW.
buła128 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 i przygotuj worek siana bo tu są sami rezacze
danielo Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 i przygotuj worek siana bo tu są sami rezacze ciekawe jak długo będzie w takim stanie
MAT1000 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Ja widzę, modyfikacje w przednich lampach. Podrzuć foto jak to wygląda, myślałem u siebie właśnie tak prysnąć.
H4mm3R Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Fajna seria, w której jest co rezać ale te przednie lampy w ogóle mi nie podchodzą
Rekomendowane odpowiedzi