grom Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Panowie moja kobitka skaleczyła lekko swoją kijanke. Generalnie wyglada to tak : Uploaded with ImageShack.us rysa zeszła bez problemu, ale zostało wgniecenie plastikowego zderzaka. Da rade to jakos wyciagnąc np na goraco opalarką?? luba jakos inaczej??
wilku213 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Opalarka da radę. Obejrzyj sobie spryciarzy Jak wykonać prostowanie zderzaka bez malowania - Spryciarze.pl To raz. Mam namiar na firmę, która się tym zajmuje..tylko w Warszawie- czyli ponad stówka km od Ciebie, jak będziesz chciał to podam Ci go.
darek995 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Da sie opalarką ale grzej też dużo po stronach kantu wgniecenia bo odprysknie Ci lakier z zderzaka, przerabiałem temat. Delikatna robota
Mauros88 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 grzej kolego wieksza powieszchnie niz masz wgniecenie. Unikniesz pekania lakieru. ATylko nie przesadz z grzaniem bo lakier sie przypali:)
Rekomendowane odpowiedzi