Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkanie na drodze SZOK !!! Przestroga dla wszystkich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jadę sobie w Niedzielę z moją kobitką na trasie Rzeszów - Dębica ok 19.00- 20.00 . Był troszkę pośpiech bo rodzinka bez kluczy czekała pod domem.

Rzeszów( centrum) szybko sprawnie ( wszystkie zielone ) ;-) oczy dookoła głowy fotopstryczki obczajone gdzie i jakie są...i gonimy...

Mijam Świlczę przedemną ze 4 samochody same RRS i jkakiś KT czyli spoko , lewy pas i długa prędkość na granicy 130-140 czyli bezpieczna, minąłem wszystkie pojazdy, choć jakiś kolo z tyłu zaczyna dochodzić ( ścigać się chce ;D ) ,jestem w połowie drogi pomiędzy Świlczą a Trzcianą i nagle,......BŁTSK ...hmmm myślę co do hu... ale zanim zdążyłem przedyskutować temat z kobitką obok mnie ( też to widziała ), z za wzniesienia na przeciwko mnie wyskakuje jakiś samochód ( nie wiem jaki było ciemno ) i PSTRYK podwójny flesz na przednim zderzaku....;/ aż mnie oślepił je...ny...

Czego jak czego ale tego się nie spodziewałem...;/ mam tylko nadzieję że to nie dla mnie fotka będzie , tam między pasami są takie słupki co 2m więc jak dla mnie to może nie będzie widać, bo jak będzie to 500zł nie moje ;/

Miał ktoś podobne przypadki na drodze ??

Opublikowano

Kolega miał taki motyw że z naprzeciwka go nagrali i dokonali pomiaru, zawrocili za nim i zatrzymali.

Wysyłane z mojego GT-P3110 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Jeździć powoli, jedyny sposób żeby zrobić na złość pożal się Boże ministrowi finansów.

Opublikowano

Najlepiej to mieć cb radio lub aplikację yanosik. Ostatnio ją testowalem na trasie i jest rewelacyjna. Pokazala mi kazdy patrol policji, który na prawdę sie znajdował w podanym miejscu. Dla mnie rewelka :)

Opublikowano

Co to za aplkacja yanosik?

Opublikowano

Na smartphona. Wystarczy że masz w telefonie gps i internet. Aplikacja ta jest pod androida, iphona i ipada... i moze jeszcze jakieś.

Opublikowano

Na smartphona. Wystarczy że masz w telefonie gps i internet. Aplikacja ta jest pod androida, iphona i ipada... i moze jeszcze jakieś.

Kolega nie pytał o wymagania ale co to jest za aplikacja.... dołączam się do pytania, co to jest? co to robi ten yanosik? bo rozumiem, że nie zabiera bogatym..?

Opublikowano

:) program posiada fukcje wyznaczania trasy i nawigowania lub po prostu ma sie wlaczony program, który komunikuje fotoradary i policje oraz wypadki.

http://yanosik.pl/terminal

Opublikowano
  • Autor

Ja mam tylko nadzieje ze to będzie dla mnie przestroga i nic nie przyjdzie, :banghead: ale jak by co nie omieszkam się wam pochwalic:o

Wysłane z mojego kombajna :-)

Opublikowano

Yanosik niestety nie zawsze pokazuje, w nocy niezawodne jest cb, ja ostatnio wylapalem 10 punktow w okolicy belchatowa o 2.40 na yanosiku jechallem :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Miałem swego czasu tego yanosika, na telefonie, ale gdzieś nie przypadł mi do gustu.... :confused:

Opublikowano

Mi też na początku nie przypadł bo myślałem że trzeba wyznaczać na nim trasę jak na nawigacji i dopiero pokazuje miejsca gdzie stoi policja... nic bardziej mylnego... wystarczy ze telefon sobie spokojnie leży z włączona aplikacją i sam komunikuje o wszystkim jak się zbliża do krytycznych miejsc. Swoją nawigację można dzięki temu normalnie używać :)

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Ja mam tylko nadzieje ze to będzie dla mnie przestroga i nic nie przyjdzie, :banghead: ale jak by co nie omieszkam się wam pochwalic:o

Nie licz na cud :whistling: Już za kilka dni listonosz przyniesie Ci druczek do zapłaty :whistling: Jak się szybko jeździ to niestety trzeba płacić mandaty :decayed:

Opublikowano

jebło Cie albo Mondeo albo Focus ITD :) czekaj na zdjęcie :decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Qr...a... nawet nie straszcie...;)

liczę na te słupki pomiędzy pasami może mnie uchronią od złego....mam nadzieję że nie byłem aż tak widoczny....

jak narazie minął tydzień i cisza.... ile mają ewentualnie czasu na przysłanie takiej wiadomości??;/

Opublikowano

Spotkałem sie ale w HOLANDII !! z fotoradarami montowanymi w zderzakach samochodów policyjnych ( również tajnych ) nagrywają robią zdjęica .

Opublikowano

ale przygoda- będzie zdjęcie i mandat :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

przygodą jest to że mój stary jeżdżąc max 80km/h w ciągu 2 miesięcy zdobył 14 pkt :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

przygodą jest to że mój stary jeżdżąc max 80km/h w ciągu 2 miesięcy zdobył 14 pkt :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

To się nazywa fantazja :) nie przygoda :)

Opublikowano
  • Autor

Coraz ciekawiej na tych naszych drogach....;/