dawid_92 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 zajrzyj zobacz czy to sworzeń czasem nie jest
Doman13 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Wstawiłby ktoś zrzut z etki części tej kolumny. Numery sworznia i tej gumy z góry sprężyny. Fajnie by było gdyby to był sworzeń...
gabriel_bar Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Górna guma w Etce łożysko ma numer 8E0412377C dla a4 b7 FWD, uzupełnij profil. O jaki sworzeń chodzi?
Doman13 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Garbiel_bar To chyba nie jest moja kolumna skrętna jakaś taka podobna ale inna, sworzeń to jest na dole koło wahacza dół, tam tez jest jakaś guma.
gabriel_bar Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Garbiel_bar To chyba nie jest moja kolumna skrętna jakaś taka podobna ale inna, sworzeń to jest na dole koło wahacza dół, tam tez jest jakaś guma. Są dane to nie bedzie problemu, na szybkiego myślałem że masz auto z 2007, a to data dołączenia:decayed: Ta kolumna nie jest skrętna. Samego sworznia nie zmienisz, całe wahacze tylko i są dwa sworznie na dole, a je łatwo można sprawdzić, podlej olejem ze strzykawki, tylko pojedynczo wtedy był byś pewien który winny za ten dzwięk.
Doman13 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 No i mam winowajcę trzeszczenia, winny jest sworzeń dolnego wahacza, (nie banana) kulka ma duży luz i chyba nawet wstrzyknięcie oleju w gumę nie pomoże. Szukam wahacza... już nie szukam, znalazłem MS-a za 102 zł z kurierem. Moje MS-y już 60 tyś zrobiły i dopiero jeden się wysypał, ten który miał największe obciążenie czyli mnie...
gabriel_bar Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 No i mam winowajcę trzeszczenia, winny jest sworzeń dolnego wahacza, (nie banana) kulka ma duży luz i chyba nawet wstrzyknięcie oleju w gumę nie pomoże. Szukam wahacza... już nie szukam, znalazłem MS-a za 102 zł z kurierem. Moje MS-y już 60 tyś zrobiły i dopiero jeden się wysypał, ten który miał największe obciążenie czyli mnie... Ten olej to tylko po żeby zdiagnozować, jak masz winowajcę to tylko wymiana wahacza. Jeśli chodzi o wahacze to jestem zwolennikiem "markowych" części ale cena MS-ów i opinie zachęcają do zakupu
Doman13 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wahacz wymieniony i nastała ciiiiiisza
Rekomendowane odpowiedzi