tornado4 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Witam kolegów i koleżanki mam pytanie gdyż zakupiłem uszkodzone Audi a4 b6 sedan niestety auto zostało delikatnie uszkodzone w lewy bok i ma wystrzeloną poduszkę fotela kierowcy chcę ja wymienić i mam pytanie co jeszcze muszę kupić i wymienić czy muszę coś dodatkowo kodować proszę o pomoc gdyż chciałbym po odebraniu auta od blacharza doprowadzić je do stanu z przed wypadku i mieć sprawne wszystkie poduszki czytałem dość dużo na ten temat ale chce się upewnić ponoć wystarczy kupić nowy airbag plus sensor uderzeniowy tylko czy każdy sensor będzie pasował czy musi być identyczny po numerze oraz gdzie on się znajduje ponoć w słupku pod pasami nie wiem od czego zacząć dlatego bardzo proszę o komentarze co i jak z góry dziękuję
zbyszek7791 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Wystarczy wymienić tylko poduszkę skasować błąd, żadnego sensora nie musisz wymieniać.
tornado4 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 dziękuję kolego za informacje poprawiłeś mi humor
Rekomendowane odpowiedzi