mA4celi Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Niestety nie mam szczęścia do znajomych "mechaników", na ASO mnie nie stać poszukuję sprawdzonego, dobrego serwisu, mechanika Łodzi lub okolicy. Preblemy: opisywane na forum dziwne zachowanie silnika http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/dym-spod-maski-dym-wlewu-oleju-film-261312/ które jednak powtarza się nadal + brak dostępu do pełnej elektroniki poprzez VAG (
xXPiotrekXx19 Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 cześć kolego ja mam szfagra mechanika mogę się jego podpytać co to by mogło być chyba że wolisz jechać na warsztat to pracuje w bosch service w łodzi na ul.ptasia 3 ewentualnie szfagier może ci zerknąć mniej wiecej co i jak po robocie jak byś podjechał do niego pod dom bo po co płacić jakieś kolosalne sumy za sprawdzenie w servisie
mA4celi Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 dzięki! jezeli możesz podesłać jakiś kontakt na PM to postaram się skontaktować i umówić :
klysek Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 przyjezdzajcie na spoty cos sie zawsze zaradzi,pordzi
xXPiotrekXx19 Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 kolego a powiedz mi gdzie i kiedy są te spoty bo jeszcze niestety na żadnym nie byłem a bardzo chętnie bym wpadł
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 z czystym sumieniem polecam warsztat na Granicznej 6 prowadzi go Jarek koles zna sie na rzeczy i nie zajmuje sie wszystkimi markami jak wiekszosc specow robi tylko audi i vw
Rekomendowane odpowiedzi