MaciejK Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Witam Panowie może pomożecie mi w zdiagnozowaniu. Pacjent A4 2006 AVant 2,0 tdi 140km. Otóż na biegu 1 i 2 auto prawie w ogóle nie przyspiesza, strasznie muli. Na biegu 3 autko rwie do przodu aż miło, tak samo na pozostałych. Czy to jest normalne żeby tak muliło na pierwszych 2-ch biegach?? Auto wtedy sprawia wrażenie strasznie ciężkiego, jakby czołgiem było. Do tego biegi te są bardzo krótkie. Np. gdybam chciał startować z pod świateł to podejrzewam że Polonez by mnie wyprzedził,aż do 3 biegu. Co może być przyczyną?? A może ten typ tak ma?? ---------- Post dopisany 13-03-2013 at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany 12-03-2013 at 21:59 ---------- Nie wiem dlaczego wątek został przeniesiony z "Silniki Diesla" do "Silniki Benzynowe" mimo że temat dotyczy 2,0 TDI
Andrzej B7 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Pierwsze co to zmień stacje paliw i filtr paliwa , powietrza.
xcentriq Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 I miałbyś większe szanse na odpowiedź, jeśli umieścił byś tego posta w odpowiednim miejscu, czyli w sub-forum odpowiednim dla silnika diesel
Rekomendowane odpowiedzi