wrclaguna Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Jeździcie audi, ja tez jeździłem audi. Chodzi o ty czy jak zobaczycie ten fotel to czy chcielibyście go zamontować w swoim A4 jutro tam zajade i lookne na to http://allegro.pl/item913182843_fotel_sportowy_kubelkowy_bride_low_max.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 mtuning to troche taki sklep plastik fantastic, :-) ale mają kilka droższych rzeczy więc może akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 mtuning to troche taki sklep plastik fantastic, :-) ale mają kilka droższych rzeczy więc może akurat dokładnie. już kiedyś pisałem - plastikowe elementy dolotu, końcówki wydechu i takie tam. Ale może akurat :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 17:27_________________________________________________ Jeździcie audi, ja tez jeździłem audi. Chodzi o ty czy jak zobaczycie ten fotel to czy chcielibyście go zamontować w swoim A4 Poziek, czego nie miało co dało Ci EVO? [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 17:29_________________________________________________ gdzie wy jeździcie, że się zakopujecie Nie cwaniakuj :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 17:30_________________________________________________ Jeździcie audi, ja tez jeździłem audi. Chodzi o ty czy jak zobaczycie ten fotel to czy chcielibyście go zamontować w swoim A4 jutro tam zajade i lookne na to http://allegro.pl/item913182843_fotel_sportowy_kubelkowy_bride_low_max.html uważaj bo w lesie jeszcze śniegi. A mtuning to las głęboki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 uważaj bo w lesie jeszcze śniegi. A mtuning to las głęboki no rzeczywiscie moge nie dojechac tylko gdzies sie zawiesic ( niedawno stacilem wszystkie oslony pod silnikiem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 byłem dziś w tym lesie, czarny asfalt prowadzi do tego sklepu, więc problemu z dojazdem nie ma. Gorzej z powrotem bo zmiana na WSK się właśnie skończyła i korek. Ja tam poza plastikowymi nakładkami widziałem układy wydechowe i dolotowe, jakieś wskaźniki i chyba audio. Sporo mają tych foteli sportowych. Miejscówkę mają zajebistą Jakieś młode chłopaki tam pracują. Co do fotelu poźka to dowiedziałem się że: "to dobry fotel". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 W tym Mtuning urzędują osoby które kiedyś stwożyły grupę STREET RACER'S Rzeszów a teraz to się chyba zwie Tuning Klub Rzeszów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 W tym Mtuning urzędują osoby które kiedyś stwożyły grupę STREET RACER'S Rzeszów a teraz to się chyba zwie Tuning Klub Rzeszów a coś więcej o tym street racer's? bo ja nie jestem w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 W tym Mtuning urzędują osoby które kiedyś stwożyły grupę STREET RACER'S Rzeszów a teraz to się chyba zwie Tuning Klub Rzeszów a coś więcej o tym street racer's? bo ja nie jestem w temacie Dużo o nich na necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Si?a Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 http://www.tkr.net.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 illegal street racing - lekturka na wieczór :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Poziek, czego nie miało co dało Ci EVO? odpowiedź na to pytanie zna trzech tylko ludzi... :gwizdanie: wszyscy trzej z waszej rzeszowskiej ekipy, którzy byli w zeszłym roku na Zlocie w Bukowinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Poziek, czego nie miało co dało Ci EVO? odpowiedź na to pytanie zna trzech tylko ludzi... :gwizdanie: wszyscy trzej z waszej rzeszowskiej ekipy, którzy byli w zeszłym roku na Zlocie w Bukowinie (Św. słowa) potwierdzam :polew: - było na "grubo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Poziek, czego nie miało co dało Ci EVO? odpowiedź na to pytanie zna trzech tylko ludzi... :gwizdanie: wszyscy trzej z waszej rzeszowskiej ekipy, którzy byli w zeszłym roku na Zlocie w Bukowinie (Św. słowa) potwierdzam :polew: - było na "grubo" Podpisuje sie pod slowami Marcina :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Siemanko Chłopaki mam sprawę Kojarzycie firmę z waszego terenu http://www.mtuning.pl/warunki.htm#Kontakt ?? Jakaś w miarę spoko ? Bo sprzedają na allegro repliki foteli Brida: http://allegro.pl/item913182843_fotel_sportowy_kubelkowy_bride_low_max.html i tak nieśmiało chciał kogoś z was poprosić czy by nie obejrzał. Generalnie chodzi o kwestię wykonania, czy faktycznie wyglądają tak jak na zdjęciach. Odwdzięczam się przyzwoitą krową Pomoże ktoś ? A Ty to numer zgubiłeś do mnie? :gwizdanie: Trzeba było zadzwonić to bym Ci od reki podjechał i zobaczył Poziek, czego nie miało co dało Ci EVO? odpowiedź na to pytanie zna trzech tylko ludzi... :gwizdanie: wszyscy trzej z waszej rzeszowskiej ekipy, którzy byli w zeszłym roku na Zlocie w Bukowinie :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 A Ty to numer zgubiłeś do mnie? :gwizdanie: Trzeba było zadzwonić to bym Ci od reki podjechał i zobaczył dzwoniłem do Angeli Powiedziała, że masz robotę w domu więc nawet nie przekręcałem...tatuś :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 A Ty to numer zgubiłeś do mnie? :gwizdanie: Trzeba było zadzwonić to bym Ci od reki podjechał i zobaczył dzwoniłem do Angeli Powiedziała, że masz robotę w domu więc nawet nie przekręcałem...tatuś :wink4: taaaaaa jasneee :decayed: Ty już tu ze mnie pantofla nie rób :gwizdanie: :polew: Tatuś jestem, ale czas na skoczenie i obczajenie foteli to bym znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Klasycznie co weekend syplo sniegiem , ale mam nadzieje ze to ostatni raz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Pany nastepny spot już prawie na wiosnę...14 marca Temperatury juz powinny być :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Pany nastepny spot już prawie na wiosnę...14 marca Temperatury juz powinny być :good: Zapewne bedzie już felga letnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Pany nastepny spot już prawie na wiosnę...14 marca Temperatury juz powinny być :good: Zapewne bedzie już felga letnia Ja ze względu na Bukowine i to co było w tamtym roku będę na zimowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi