Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeździcie audi, ja tez jeździłem audi. Chodzi o ty czy jak zobaczycie ten fotel to czy chcielibyście go zamontować w swoim A4 :wink4:

jutro tam zajade :) i lookne na to

http://allegro.pl/item913182843_fotel_sportowy_kubelkowy_bride_low_max.html

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mtuning to troche taki sklep plastik fantastic, :-) ale mają kilka droższych rzeczy więc może akurat

Opublikowano

mtuning to troche taki sklep plastik fantastic, :-) ale mają kilka droższych rzeczy więc może akurat

dokładnie. już kiedyś pisałem - plastikowe elementy dolotu, końcówki wydechu i takie tam. Ale może akurat :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 17:27_________________________________________________

Jeździcie audi, ja tez jeździłem audi. Chodzi o ty czy jak zobaczycie ten fotel to czy chcielibyście go zamontować w swoim A4 :wink4:

Poziek, czego nie miało :audi: co dało Ci EVO? :mysli::decayed:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 17:29_________________________________________________

gdzie wy jeździcie, że się zakopujecie :mysli::polew:

Nie cwaniakuj :tongue4: :tongue4: :tongue4:

:tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 17:30_________________________________________________

jutro tam zajade :) i lookne na to

uważaj :cool1: bo w lesie jeszcze śniegi. A mtuning to las głęboki :polew:

Opublikowano

uważaj :cool1: bo w lesie jeszcze śniegi. A mtuning to las głęboki :polew:

no rzeczywiscie :kox: moge nie dojechac tylko gdzies sie zawiesic :cool1: ( niedawno stacilem wszystkie oslony pod silnikiem :thumbdown: )

Opublikowano

byłem dziś w tym lesie, czarny asfalt prowadzi do tego sklepu, więc problemu z dojazdem nie ma. Gorzej z powrotem bo zmiana na WSK się właśnie skończyła i korek. Ja tam poza plastikowymi nakładkami widziałem układy wydechowe i dolotowe, jakieś wskaźniki i chyba audio. Sporo mają tych foteli sportowych. Miejscówkę mają zajebistą :decayed: Jakieś młode chłopaki tam pracują. Co do fotelu poźka to dowiedziałem się że: "to dobry fotel".

Opublikowano

W tym Mtuning urzędują osoby które kiedyś stwożyły grupę STREET RACER'S Rzeszów a teraz to się chyba zwie Tuning Klub Rzeszów

Opublikowano

W tym Mtuning urzędują osoby które kiedyś stwożyły grupę STREET RACER'S Rzeszów a teraz to się chyba zwie Tuning Klub Rzeszów

a coś więcej o tym street racer's? bo ja nie jestem w temacie

Opublikowano

a coś więcej o tym street racer's? bo ja nie jestem w temacie

Dużo o nich na necie :cool1::szukaj:

Opublikowano
Opublikowano

illegal street racing - lekturka na wieczór :>

Opublikowano

Poziek, czego nie miało :audi: co dało Ci EVO? :mysli::decayed:

odpowiedź na to pytanie zna trzech tylko ludzi... :gwizdanie:

wszyscy trzej z waszej rzeszowskiej ekipy, którzy byli w zeszłym roku na Zlocie w Bukowinie :naughty::decayed:

Opublikowano

wszyscy trzej z waszej rzeszowskiej ekipy, którzy byli w zeszłym roku na Zlocie w Bukowinie :naughty::decayed:

(Św. słowa)

potwierdzam :polew: :polew: :polew: - było na "grubo"

Opublikowano

(Św. słowa)

potwierdzam :polew: :polew: :polew: - było na "grubo"

Podpisuje sie pod slowami Marcina :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Siemanko :kox:

Chłopaki mam sprawę :decayed:

Kojarzycie firmę z waszego terenu http://www.mtuning.pl/warunki.htm#Kontakt ??

Jakaś w miarę spoko ?

Bo sprzedają na allegro repliki foteli Brida:

i tak nieśmiało chciał kogoś z was poprosić czy by nie obejrzał. Generalnie chodzi o kwestię wykonania, czy faktycznie wyglądają tak jak na zdjęciach. Odwdzięczam się przyzwoitą krową :kox:

Pomoże ktoś ?

A Ty to numer zgubiłeś do mnie? :gwizdanie: Trzeba było zadzwonić to bym Ci od reki podjechał i zobaczył :cool1::naughty:

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

A Ty to numer zgubiłeś do mnie? :gwizdanie: Trzeba było zadzwonić to bym Ci od reki podjechał i zobaczył :cool1::naughty:

dzwoniłem do Angeli :decayed: Powiedziała, że masz robotę w domu więc nawet nie przekręcałem...tatuś :naughty::wink4: :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dzwoniłem do Angeli :decayed: Powiedziała, że masz robotę w domu więc nawet nie przekręcałem...tatuś :naughty::wink4: :wink4:

taaaaaa jasneee :decayed: :decayed: Ty już tu ze mnie pantofla nie rób :gwizdanie: :polew: :polew:

Tatuś jestem, ale czas na skoczenie i obczajenie foteli to bym znalazł :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Pany nastepny spot już prawie na wiosnę...14 marca :kox: Temperatury juz powinny być :good: :good: :good:

Opublikowano

Pany nastepny spot już prawie na wiosnę...14 marca :kox: Temperatury juz powinny być :good: :good: :good:

Zapewne bedzie już felga letnia :kox:

Opublikowano
  • Autor

Zapewne bedzie już felga letnia :kox:

Ja ze względu na Bukowine i to co było w tamtym roku będę na zimowych :wink4: