Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a ten spot to gdzie był ?[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________Kolega pyta: :kox:

Habit217

Szuka dobrego lakiernika w rzeszowie tanio jak coś to pisać na głównym

Jak dla mnie to jedno drugie wyklucza... tanie raczej nie jest dobre :)

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a gdzie polecacie pomalować całe auto w dalszych lub bliższych okolicach rzeszowa??

Opublikowano

grzes1150 co tam Vagiem chcesz zrobic :mysli: manetke od tempomatu dolozyc chcesz

Tempomat auto ma od nowości a dostałem manetke z obsługą FIS i teraz ją trzeba podmienić i programowanie zrobić.

Opublikowano
  • Autor

a gdzie polecacie pomalować całe auto w dalszych lub bliższych okolicach rzeszowa??

Mam znajomego blacharza i mechanika w Błazowej. Jest autoryzowanym blacharzem Skody. Z czystym sumieniem moge go polecic, że dobrze zrobi auto :good: tylko z terminami może byc problem. Jak by ktoś chciał namiar to na PW :hi:

Opublikowano

Sławek mówisz o Krzyśku i jego bracie ?

Opublikowano
  • Autor

Sławek mówisz o Krzyśku i jego bracie ?

Nie..., Chłopak nazywa się Szczepan Bednarz :wink4:

Opublikowano

Jak by ktoś chciał namiar to na PW :hi:

Prześlij mi bo później zapomnę :wink4:

Opublikowano

Nie..., Chłopak nazywa się Szczepan Bednarz

:polew::wallbash:

Znam Szczepana od kilku lat. Sam Szczepan jest super Gość ale - On jest po Studiach które z blacharką i lakiernictwem mają tyle wspólnego co ja z Donaldem Trumpem . Kiedy pojechałem z peugeotem 406 to stwierdzili ze mam silnik 2.0 mimo ze w dowodzie było 1.8 - nie przekonałem Ich że się mylą... 406 już poszło na żyletki, silnik handlarz wziął - był faktycznie 1.8 ale Gościom w Błażowej nie przegadałem. Druga sprawa - mojemu Kumplowi tak zrobili konserwację w Vectrze że po 2 miesiącach rdza wali na klapie i drzwiach aż miło a Szczepanek reklamacji nie uwzględnił :gwizdanie:

Kolejna sprawa - przyglądnij się na którymś spocie jak mam spojler pomalowany w mojej A4 a później polecaj Sławku lakierników od Szczepana :decayed:

a numer to 609 630 551 :chytry:

acha, On już dawno nie jest Partnerem Skody - zabrali Mu Przedstawicielstwo :gwizdanie:

--------------------------------------------------------------------------------------------------

pytanie z innej beczki : zna Ktoś opinię na temat alusów marki VERMILION ?

Opublikowano

Panowie i Panie problem mam niesamowity, elektryka szyb zaniemogła, co najlepsze - sama z siebie :( . Wsiadam do auta, chce otworzyć okna a tu zonk.. Podświetlenie przycisków działa, bezpieczniki sprawdzone, centralny działa, lusterka działają, przewody w gumie między drzwiami a budą po dociskałem , akumulator odłączyłem - nie pomogło. Boczek drzwi od kierowcy ściągnąłem z myślą iż odpięła się kostka ale nie... Nie działa sterowanie ani od strony kierowcy ani pasażera, dajcie jakieś sugestie , może jakiś przekaźnik, tylko gdzie go znajdę i który to będzie :wallbash: ?? może macie jakiegoś dobrego magika który by mi to naprawił :) pozdrawiam

Opublikowano

brak komunikacji ze sterownikami obu stron ? Sprzwdzić moduł komfortu.

a może tak starym sposobem na chwilę aku wypiąć ? :kox:

no i zacznij od VAGa .

Opublikowano

Do VAG'a podpialem dzis.. były jakieś 2 błedy ale nie dotyczyły tego ;/ a sposób z odłączeniem akumulatora poszedł na pierwszy ogień.. nic nie pomogło :(

Opublikowano

Ja bym sprawdzil gume miedzy slupkiem przednim a drzwiami :cool1: pewnie przerwany ktorys kabelek jest :confused4: ( przerabialem to 2 razy ) :gwizdanie:

Opublikowano

http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101123/RZESZOW/553047115

:gwizdanie: :gwizdanie:

[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 19:44_________________________________________________ślimaczek, ty non stop na forum siedzisz :decayed: :decayed:

Opublikowano

no ciekawy motyw, widać weekend bez kradzieży to stracony weekend :angry:

Opublikowano

widze ze gosc z miejscowosci polożonej nie daleko od mojej byl... ach trzeba uwazac...

Opublikowano

Ciekawe jest to, że tydzień przed próbą kradzieży a4-ki miał taką samą akcje :/...

Dlaczego przez tydzień był na wolności?

Goście robiąc takie akcje po prostu kpią sobie z Policji, która niestety nie jest idealnym organem ścigania..

Opublikowano

:gwizdanie: kurna trza uwazac na mlodziez :thumbdown:

młodzież teraz słucha takiej muzy i na efekty długo nie trzeba czekać :polew: :polew:

:kox: :kox: :kox: