Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki czy białe B6 w sedanie to ktoś z Forum ? :naughty:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siema ma \takie pytanie może głupie ale spytam czy można odtwarzać filmy dvd na rns-e , jak się zamiast płyty dvd z navi załaduje z filmem bo kiedyś próbowałem ale może był źle nagrany czy tylko będzie chodziła navi?

No co ty :) nie mozesz odtwarzac , musisz miec osobno DVD oraz modul i kilka kabli :)

http://www.naviservice.com.pl/?item=209&t=1305953696

dzięki wrclaguna za odpowiedz//[br]Dopisany: 21 Maj 2011, 19:53_________________________________________________

Chłopaki czy białe B6 w sedanie to ktoś z Forum ? :naughty:

raczej nie chyba ale klubowiczów przybywa ..[br]Dopisany: 21 Maj 2011, 19:57_________________________________________________

Opublikowano

nawet spoko te auta

Opublikowano

:kox:

Opublikowano

panowie... miał ktoś gwint ta technix? :mysli:

Opublikowano

Za chińskie zawieszenie nie warto duzo dawać. lepiej szukać markowej a używki (KW,Bilstein,KONI)

Opublikowano

ja bym szukał nówki, na używkę nikt ci nie da gwarancji. Szukaj czegoś z FK, a o TA Technix popytaj w battalionie

Opublikowano

Fk to nie ta sama półka co ta?? :mysli: trzeba by coś działac... :evil:

Opublikowano

Panowie, potrzebuję wężyk paliwowy na powrót od wtryskiwaczy bo mi sika po silniku ;(

średnica otworu 3,5 mm

grubość ścianki 1,9 mm

Ma ktoś na stanie? Muszę mieć na dziś!

Opublikowano

Za chińskie zawieszenie nie warto duzo dawać. lepiej szukać markowej a używki (KW,Bilstein,KONI)

Miałeś że się wypowiadasz?? To nie chińskie zawieszenie :cool1: Amory są ok. chociaż przy tyle na sztycy jest troszke inne podtoczenie i trzeba się lekko pogłowić przy składaniu ale za to lux trzymają. Pzednie sprężynu na zagęszczonym zwoju lubią poskrzypieć bo zwoje dotykają do siebie. Testowałem w b5 na glebie -50 niżej od 1BE :wink4: Był gdzieś temat o TATechnix :wink4: Nie jest beton ale jest dobrze twardo :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie :) od kilku dni na większych wybojach jak huśnie to z okolic przedniego lewego koła słychać dziwny dzwięk , jakby otarcie opony :disgust:.

Wcześniej nigdy mi nic nie ocierało także złe ET felgi wykluczam. Czyżby wahacze domagały się wymiany?? a może amory?

Opublikowano

Miałeś że się wypowiadasz?? To nie chińskie zawieszenie :cool1: Amory są ok. chociaż przy tyle na sztycy jest troszke inne podtoczenie i trzeba się lekko pogłowić przy składaniu ale za to lux trzymają. Pzednie sprężynu na zagęszczonym zwoju lubią poskrzypieć bo zwoje dotykają do siebie. Testowałem w b5 na glebie -50 niżej od 1BE :wink4: Był gdzieś temat o TATechnix :wink4: Nie jest beton ale jest dobrze twardo :gwizdanie:

o takie wypowiedzi mi chodziło właśnie :)

no to trzeba powoli kase zbierać, a potem jakaś konkretna felga :decayed:

Opublikowano

u mnie na forum paru chłopaków ma TA i są umiarkowanie zadowoleni ale to tylko ze względu ze paru chłopaków na forum ma markowe zawieszki i jest różnica - jeden chłopak handluje na vagu używkami z gwarancją z krosna jest chyba nick "sslawek77" napisz i popytaj co jakiś czas coś tam przywozi :rolleyes:

Opublikowano

grześ, nie miałem bo szajsu nie zakładam :decayed:

dzisiaj na Solinie :

c5959d2f77d9ceb0med.jpg

:kox: