Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja chce 2 ramki (przód-tył). Na 100%

Na spocie zapłacę

ile one wogóle kosztują?

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"Imponuje mi ta młodzież, bo np.ja nie dałbym się z nią nawet psu sfotografować " :polew:

Opublikowano

krążek dody jedyne 14,99 super promocyjna cena!! :decayed: - niedlugo w osiedlowym sklepie będzie ja można kupić jako dodatek do gazety... :thumbdown:

Opublikowano

krążek dody jedyne 14,99 super promocyjna cena!! :decayed: - niedlugo w osiedlowym sklepie będzie ja można kupić jako dodatek do gazety... :thumbdown:

Za tydzień będą w warzywniakach gratis do 1kg kartofli :polew:

Opublikowano

kilka lat temu, dawała koncert w Łańcucie... tak się spodobała że dostała zapalniczką w głowę :polew:

Opublikowano

ja nie wiem czym tu sie ludzie jarają.. nagrała kilka fajnych piosenek, fakt ale jej osoby osobiście NIETRAWIĘ! wulgarna, sztuczna, pyskata, ma się za królową ale chyba ptasich gówien :kwasny: od dawna juz o niej nie słychac i przez to proboje sie teraz wybic sprzedajac plyty po 15 zł ;] dobry sposob na promocje.. jak dla mnie to gwiazda ale plastikowych muszli klozetowych :gwizdanie:

Zreszta jak ona wyglada? usta ma jakby codziennie robila przynajmniej 3 lody, oczy od makijazu się jej marszczą jak skóra shar-pei'owi to nie jest ta sama doda co kiedyś..

Pomyśleć, że niektórzy faceci się ślinią na jej widok...

Opublikowano

usta ma jakby codziennie robila przynajmniej 3 lody

:polew: :polew: :polew:

może tak jest? :good:

Opublikowano

no nie wiem czy tak jest bo przeciez ona nie ma stałego partnera bo nikt jej nie chce :mysli:

Opublikowano

Bo ona sobie szuka króla a takiego nie ma w Polsce!

A robienie lodów po 3 dziennie to nie widzę w tym nic złego :embarrassed:

Nawet lubię :naughty:

A to co ona ma to przecież nie od lodów tylko botox w dużych ilościach :przebiegly:

Opublikowano

dobrze że Nergal zmądrzał :)

Opublikowano

no to co, że botox! ALE WYGLADA jakby otwierała paszcze za często :]

Co do Nergala, wcale mu sie nie dziwie.. może i znalazł się dawca, ale Dodzia za bardzo rozmediowała jego chorobe.. gość nie mógł normalnie wyjrzeć przez okno w szpitalu bo czatowali na niego paparazzi :/ a nie oszukujmy się, białaczka to troche wstydliwa choroba i ja osobiscie nie chciałabym, żeby 3/4 polski oglądało moje zdjęcia na których jestem łysa i osłabiona po chemioterapii....

Opublikowano

ale niestety w PL (zreszta jak wszędzie na świecie) nie ma świętości - jesteś osoba publiczną i z tego żyjesz...to 24 h na dobę niestety..a jak wczoraj w radio powiedzieli...jak ktoś pomoże staruszce przejść przez przejście to nigdzie o tym nie usłyszysz/nie przeczytasz..ale gdyby ją w dupe kopnąc żeby szybciej przeszła...już jest medialna sprawa :cool1:

Opublikowano

gdzieś chyba ostatnio demotywator był o ratownikach medycznych... o nich nikt nie pisze ze codziennie ratuja komus zycie, ze sa bohaterami a ktos sciagnal dziecko z drzewa bo nie mogło samo zejsc i juz wielki bohater! pfff... świat jest podły ;/

Opublikowano

gdzieś chyba ostatnio demotywator był o ratownikach medycznych... o nich nikt nie pisze ze codziennie ratuja komus zycie, ze sa bohaterami a ktos sciagnal dziecko z drzewa bo nie mogło samo zejsc i juz wielki bohater! pfff... świat jest podły ;/

Oj tam oj tam :) to temat rzeka i nie ma sensu wnikać :) Tak jest i nic z tym nie zrobisz :)

A Wy lepiej powiedzcie kiedy spot następny ? Może jutro ? :decayed:

Opublikowano

Doda 2010

doda_38

Doda 2020

565781a09cedbb36b6cecffb0cadcc707693e99a.jpg

:gwizdanie:

Opublikowano

A Wy lepiej powiedzcie kiedy spot następny ? Może jutro ? :decayed:

Michaś spot planowo jest 11-ego, ale chłopaki coś wspominali o spotkaniu w tygodniu 5.12.2011, ale czy dojdzie do skutku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ogólnie cisza w tym temacie :disgust:

Opublikowano

No ja chce 2 ramki (przód-tył). Na 100%

Na spocie zapłacę

ile one wogóle kosztują?

7.50 jedna ramka + koszty wysyłki które podzielimy na liczbę zamawiających - pewnie jakaś symboliczna suma czekam jeszcze do jutra i wysyłam zamówienie, a ile i kto ma zapłacić roześlę na priv. wraz z danymi do przelewu. :hi: