Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Ten spocik to miał jakiś związek z derbami Rzeszowa :?: z tego co wiem to tak :>
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Ten spocik to miał jakiś związek z derbami Rzeszowa :?: z tego co wiem to tak :> Hmmm, ale derby były w sobotę, a spocik w niedzielę dogrywka jakaś :?:
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Ten spocik to miał jakiś związek z derbami Rzeszowa :?: z tego co wiem to tak :> Hmmm, ale derby były w sobotę, a spocik w niedzielę dogrywka jakaś :?: ja sie nie znam wiem tylko tyle ze byl wtedy jakis mecz
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l tak był ale speedway Unia Tarnów- stal RzeszówMarma - chłopaki mieli zgrupowanie przed meczem który to odbył sie o 19-ej (oczywiście wygraliśmy )
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l tak był ale speedway Unia Tarnów- stal RzeszówMarma - chłopaki mieli zgrupowanie przed meczem który to odbył sie o 19-ej (oczywiście wygraliśmy ) Zapomniałem o żużlu :gupek2: Fajny weekand mieliście generalnie
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Zapomniałem o żużlu :gupek2: Fajny weekand mieliście generalnie masz racje fajny bo jeden z nielicznych w który to nie musiałem iść do pracy :polew:, dlatego też mogłem uczestniczyć w spocie A4, a póżniej na żużlu
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Autor Ten spocik to miał jakiś związek z derbami Rzeszowa :?: W miejscu gdzie Policja sie zbierała to mieli przechodzic kibice Uni Tarnów na zuzel :th: derby Rzeszowa były dzień wczesniej..., kilka fotek z derbów http://picasaweb.google.pl/slaweq80/Derby31052008
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l A przyjechało coś tych kibiców z Tarnowa :?: _________________________________________________ Fajne fotki :th: niezła oprawa meczu :th: Czemu tylko 4500, a na wcześniejszych derbach 6500 widzów :?: Ograniczenia stadionu :?: Ja też mam jakieś fotki, ale tylko ze sparingów
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Autor Dośc duzo przyjechało osób z Tarnowa na zużel, ale ile dokładnie to nie wiem. Na derbach tylko 4,5 tys ludzi bo ograniczenia stadionu i policji niestety
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Autor Na fotkach tak sie wydaje... sektory na których siedzili maja 4 rzedy i dlatego takie złudzenie ze ich wiecej. Oni sami mowią ze było ich ok 1500..., Resovii 2000-2300.
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Autor W tamtej rundzie w meczu na Stali: ich 1200, Resovii 1800 (tyle sprzedanych biletów). Resovia na Stali w tamtej rundzie.
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l W tamtej rundzie w meczu na Stali: ich 1200, Resovii 1800 (tyle sprzedanych biletów). Ale te liczby to młyn tak :?: Bo na 90minut jest info że kibiców było 7000...
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Autor W tamtej rundzie w meczu na Stali: ich 1200, Resovii 1800 (tyle sprzedanych biletów). Ale te liczby to młyn tak :?: tak :th:
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l W tamtej rundzie w meczu na Stali: ich 1200, Resovii 1800 (tyle sprzedanych biletów). Ale te liczby to młyn tak :?: tak :th: No to mnie zaskoczyłeś, myślałem że Stalówka ma silniejszą ekipę - w sensie liczbowym
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Autor No cos Ty jarko..., chodze, jezdze na mecze od 95 roku i nie pamietam derbów gdzie Stali bylo by wiecej, nie pamietam sezonu w którym mieliby liczniejsze wyjazdy, nawet jak byli w III lidze i walczyli o awans do II a Resovia grała w IV na wioskach.
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Na te wiosku to znowu trza będzie jeździć... No widzisz, Stal ostatnimi laty stała lepiej sportowo i dlatego miałem z nią styczność - walka o II ligę z Hutnikiem. Może właśnie dlatego wyszedłem z takiego założenia
Opublikowano 17 Czerwca 200818 l Autor Na te wiosku to znowu trza będzie jeździć... No widzisz, Stal ostatnimi laty stała lepiej sportowo i dlatego miałem z nią styczność - walka o II ligę z Hutnikiem. Może właśnie dlatego wyszedłem z takiego założenia Stal zawsze stała sportowo lepiej, klub załozony przez komunistów, kiedys z potężnym sponsorem, państwowym WSK, zawsze była lepiej traktowana przez władze miasta co przekładało sie własnie na wyniki sportowe. A Resovia była traktowana jak zło konieczne, ale miała i ma wierniejszych fanatyków książke by mozna napisac o tym :th: