Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie....a godzina spota bez zmian ?

Godzina spota bez zmian..., targi w niedziele kończą sie o 15 także miejsce na parkingu powinno być :good:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyli o godzinie 16 wszyscy się stawiamy... bez względu na okoliczności :)...

heh może zrobimy w końcu tego Grilla :naughty: w nagrodę dla tych, którzy przybędą :decayed::polew:

Opublikowano

slaweq juz mam 4 fanow :kox:

Opublikowano
  • Autor

:kox: :kox: :kox::notworthy:

Ja ostatnio mniej jestem i zatrzymałem się na dwóch :confused4::polew:

Opublikowano

:kox: :kox: :kox::notworthy:

Ja ostatnio mniej jestem i zatrzymałem się na dwóch :confused4::polew:

:kox::polew:

Opublikowano

no to do juterka , przyjeżdżam na kontrolę :naughty::decayed:

Opublikowano

no to do juterka , przyjeżdżam na kontrolę :naughty::decayed:

[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 12:14_________________________________________________oooooo i Iverson nawet bedzie :good: zapraszamy :kox:
Opublikowano

GM zapomniałem zapytać na spocie: co było spierd....e w twoim samochodzie i czy byłeś u Piotrusia - tego od numeru telefonu?

Spocik nawet udany a jak wyjeżdżałem to Bracus swoją eską jechał na obczajke :naughty: Pozdro :hi:

Opublikowano

cholerka nie na obczajkę tylko wracałem od rodziców z obiadku - ale niestety już było "po wszystkim" tylko jakieś 3 szt. A6 widziałem zresztą tez opuszczające parking :disgust: tak jak mówię 16 godzina to środek dnia :>

Opublikowano

GM zapomniałem zapytać na spocie: co było spierd....e w twoim samochodzie i czy byłeś u Piotrusia - tego od numeru telefonu?

:bry::hi:

Piotrek miał w h.,........j roboty i najwcześniej początkiem pażdziernika ( a autko potrzebne) tak jak podejrzewałem docisk sprzęgła pękł i juz zrobione :wink4: sorry za :ot:

Opublikowano
  • Autor

sorry za :ot:

żeby mi to było ostatni raz :evil::angry::kox:

:polew: :polew:

Opublikowano

może i ja zaryzykuję ot...

Czy zna ktoś dobrego lakiernika w Rzeszowie lub okolicach?

Opublikowano

nie ma nikogo takiego dobry+lakiernik + rzeszów jak wpiszesz w gooogle to wychodzi ze "nie znaleziono" :tongue4:

najlepszy lakiernik jakiego znam to salon seata w Rzeszowie - facet który tam pracuje robi po godzinach u siebie w domu Zięba się chyba nazywa czy jakoś tak - na niego szukaj namiarów

Opublikowano

Dobry lakiernik jest u mnie w Przeworsku. Widziałem jego robotę i robi fachowo :good: Znajomemu malował tylnią klapę w A6 i poznałbyś że było malowane. To że dobrze robi widać, bo u niego długo się czeka. Ja byłem jakiś miesiąc temu nagrać sprawę na robotę żeby ściągnąć spoiler z tylniej klapy i jestem umówiony dopiero na drugą połowę listopada :confused4:

Opublikowano

nie ma nikogo takiego dobry+lakiernik + rzeszów jak wpiszesz w gooogle to wychodzi ze "nie znaleziono" :tongue4:

najlepszy lakiernik jakiego znam to salon seata w Rzeszowie - facet który tam pracuje robi po godzinach u siebie w domu Zięba się chyba nazywa czy jakoś tak - na niego szukaj namiarów

....... a przypadkiem nie Zima ( bo takiego znam, ale nie z Seat-a ,lecz z Citroena ) kolo z Przybyszówki :wink4:

Opublikowano

Dibo czyli to jest lakiernik z prawdziwego zdarzenia ?

Już jednemu dałem i niestety troszkę spaprał robotę :/ i teraz trzeba poprawiać. Aha i napisz mi ile od elementu bierze, przykładowo drzwi kierowcy :). Wyślij mi PM bo tu Ot się naprawdę robi spore

Opublikowano

Dibo który ?

Opublikowano
  • Autor

Już jednemu dałem i niestety troszkę spaprał robotę :/ i teraz trzeba poprawiać. Aha i napisz mi ile od elementu bierze, przykładowo drzwi kierowcy :). Wyślij mi PM bo tu Ot się naprawdę robi spore

Luzik..., w wątkach spotowych nie ma czegos takiego jak OT :) Piszcie tu o wszystkim..., może więcej osób skorzysta a i wątek nam nie umrze :wink4:

Opublikowano

:) Dzięki Sławeq :good: .

Miejmy nadzieję, że dojdziemy do prawdziwego speca od karoserii :decayed: speca z prawdziwego zdarzenia taki jak mechanik z Łąki :good: .

Byle by był tańszy ten lakiernik :wink4:

Opublikowano

Ludzie sobie go chwalą, klapę dobrze pomalował. Tani nie jest bo bierze 200-300PLN od elementu + dolicza zawsze 200PLN na polerkę samochodu żeby nie było różnicy pomiędzy elementami.

Dibo który ?

On się nazywa chyba Czepiel. Jak skręcisz koło Biedronki na Studzian to trzecia ulica na prawo.