grzes1150 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Gdzie w okolicy mogę zhamować auto 4x4 na rolkach? Od razu mówię że nie interesują mnie warsztaty mające to coś na koło bo jak u nich zapytacie: "A co jak mi rozwalicie auto podczas hamowania na mieście?" człowiek odpowiada: "No... ale chyba ma Pan auto ubezpieczone!" :gwizdanie: Nie interesuje mnie też jakieś chipowanie tylko chciał bym wiedzieć co tam siedzi. [br]Dopisany: 15 Lipiec 2011, 19:00_________________________________________________WRC przykrywaj auto bo u mnie pojedyńcze kulki lodu już lecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 K***a ale idzie chmura koce w pogotowiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bracus Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 grzes sam sobie rozwalisz bo sam jedziesz podczas hamowania z tym czymś na kołach :-) kraków, warszawa mają 4x4 obciązeniowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Texi89 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Panowie nie wiecie gdzie w okolicach Rze dostanę sterownik do turbiny do 3.0 TDI ?? Pilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Atakuj LUBZINE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Texi89 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 a mógłbyś mi podać jakieś namiary?;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 http://www.zumi.pl/2295096,Bebes_Export_Import_Czesci_Samochodowych,Lubzina,firma.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 koledzy, w związku z wczorajszym sprzątaniem garażu, oddam za przysłowiowe piwo (może być kasztelan :>) rozwijaną siatkę bagażnika do avanta B5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 koledzy, w związku z wczorajszym sprzątaniem garażu, oddam za przysłowiowe piwo (może być kasztelan :>) rozwijaną siatkę bagażnika do avanta B5. biorę do zobaczenia na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Panowie, pytanie mam.... ostatnio cos mi się dzieje w aucie... gdy przekręcam kluczyk zdarza się że nie działa climatronic(nic nie świeci), wycieraczki(nie reaguja na ruch manetki) i kierunkowskazy, ale awaryjne działaja... co to może by?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Panowie, pytanie mam.... ostatnio cos mi się dzieje w aucie... gdy przekręcam kluczyk zdarza się że nie działa climatronic(nic nie świeci), wycieraczki(nie reaguja na ruch manetki) i kierunkowskazy, ale awaryjne działaja... co to może by?? Stacyjka do naprawy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 chyba ta kosta co w niej siedzi, umiera... jest tak że odpalam i po chwili zaczyna działa. no nic, trzeba wymienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 chyba ta kosta co w niej siedzi, umiera... jest tak że odpalam i po chwili zaczyna działa. no nic, trzeba wymienic Zapal i jak nie będzie napięć to poruszaj delikatnie kluczykiem i wtedy się powinno pojawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 właśnie tak robiłem, i nic z tego, zaryzykuje i wymienię ją. koszt niewielki no i jeszcze można przekaźniki posprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Pany mam na sprzedaz dwa nowe laptopy. Toshiba 650 oraz Acer aspire. Dwa lata gwarancji, ceny o 200 PLN nizsze niz na Rynku. Padaka wynajęta na Wesele Kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Autko fajnie ubrane do slubu SIXU zakladaj Bixy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 a kupisz mi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Pasowalby to twojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bracus Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 kumpel widzę nie wierzy w przesądy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 ma ktoś jakiś kontakt z Dawid0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi