Szuder Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Szuder ja "myślę, że trzeba wymienić wałek i pompę" mam nadzieje, że wiesz o czym mówię ZeeBee jasne ze wiem o co chodzi... :polew: ZeeBee miło było poznac... [br]Dopisany: 04 Luty 2008, 08:40 _________________________________________________ Szuder popraw blachy na zdjęciach tak jak zrobił to slaweq Musze????? :thumbdown: :wallbash:
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam spamowicze!! ZeeBee daje radę na trasie-szybko się wracało . Fajnie , że nowe twarze się pojawiły, spot bardzo udany,podkarpacie rośnie w siłę hyhyhy. Szuderku filmikiem się nie przejmuj następnym razem odbiorę- Jedyny minus miejscówki , że nie było gdzie upalać-damn
Gość ZeeBee Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 ZeeBee miło było poznac... Musze????? :thumbdown: :wallbash: Szuder, również było mi miło poznać A co do blach to fajnie by było gdybyś poprawił ale jeśli nie masz czasu to :th:[br]Dopisany: 04 Luty 2008, 10:17 _________________________________________________ Witam spamowicze!! ZeeBee daje radę na trasie-szybko się wracało . Thx Iverson [br]Dopisany: 04 Luty 2008, 10:18 _________________________________________________ Iverson for you http://www.hofele.com/design/en/Audi_A4_8E/audi_a4_b6_8e_car_body.html http://www.hofele.com/design/en/Audi_A4_8E/audi_a4_b6_8e_car_body_rsa_light.html
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Wiesz co ZeeBee, jakoś ten RS4 look mi nie leży, wolałbym S4 pakiet,Cuber z Kraka rezał ostatnio i o nie bo lepiej to wygląda. Z tym RS4 coś mu brakuje takie mam odczucia.
Gość ZeeBee Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 spoko rozumiem, może kiedyś wyrezam :> sobie S4 pakiet . Teraz zastanawiam się nad felgami na wiosnę hmm...
slaweq Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Opublikowano 4 Lutego 2008 Panowie jak sobie przypomne hasła z wczorajszego spota, zwłaszcza Iversona to mi sie dzisiaj sama gęba smieje
Gość ZeeBee Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Panowie jak sobie przypomne hasła z wczorajszego spota, zwłaszcza Iversona to mi sie dzisiaj sama gęba smieje Ja już jedno wczoraj cytowałem na forum jest the best
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 I Wy tego wszystkiego słuchacie , a co kuwa spoty mają być wesołe hyhyhy
slaweq Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Opublikowano 4 Lutego 2008 Iverson no jasne ze ma być wesoło Na takie spoty co jest wesolo i mozna tez powaznie pogadac to chce sie jechac
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja zawsze powtarzam "w buszu mnie nie chowali , to trzeba iść do ludzi"
Gość ZeeBee Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 A ja zawsze powtarzam, że "jestem otwarty na nowe znajomości" Iverson ale dajemy mądrości Normalnie co za dzień
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Będzie zajebiaszczy tydzień tylko żeby pogoda była.....
Szuder Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 A co ja takiego powiedziałem?? Jak to co powiedziałeś... "myślę, że trzeba wymienić wałek i pompę" :polew:
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 No to był kox , chłopak miał odrazu przed oczami sumę 5 cyfrową hyhyhy!! , tak sobie pomyslałem czy czasem fury nie zostawi i autobusem do domu nie pojedzie hyhyhyhy
Szuder Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Iverson, podobno już zimy nie bedzie... Zmieniasz koła??? na letnie???
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 zmieniam jak wrócę do WLKP ,bo tam mam moje cudeńka
Szuder Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 ja sie mocno zastanawiam nad zmianą na letnie... juz nie moge patrzeć na te paskudne stalowe felgi i wielkie balony...
Rekomendowane odpowiedzi