Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Centralny z kluczyka zamyka, ale nie otwiera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Jest to mój drugi temat zaraz po powitaniu. I przepraszam jeśli temat był poruszany, ja niestety nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. W mojej audi była zamontowana pompka 8l0 z końcówką E w której padł wirnik, kupiłem pompke z polifta 8d0 z końcówką Ei napotkał mnie mały problem. Wszystko działa normalnie tylko problem jest z otwieraniem samochodu, po przekręceniu kluczyka nie pobudza pompki do otwierania drzwi, ale lampka w środku samochodu się zapala. Miałem zamontowany uniwersalny sterownik zamka i z pilota wszystko działało tak jak należy, ale niestety kilka dni temu padł pilot i już nie mogę nic otworzyć, łącznie z klapką wlewu paliwa co uniemożliwia zatankowanie.... poza oczywiście drzwiami kierowcy. W czym może być problem jeśli nie mogę otworzyć samochodu z kluczyka?

Opublikowano

system ryglowania drzwi jest pneumatyczny jak włożysz kluczyk do zamka drzwi i przekręcisz go to słychać jakiś odgłos z tyłu auta?

Jeśli słychać to padł kompresorek, jeśli nic nie słychać to gorszy problem padła elektronika pompki;/

Opublikowano

A może mikrostyk w kluczyku?

Opublikowano

stawiam na pompke u mnie bylo to samo pomogl zakup kolejnej pompki :) z pilota ladnie sie zamykamalo i otwieralo recznie tez ladnie sie zamykalo lecz gdy otwieralem recznie otiweraly sie tylko drzwi kierowcy i zaczynal mrygac alarm kierunkami:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Pompka jest dobra. Zauważyłem że po odłączeniu pompki i po ponownym podłączeniu pompki do zasilania otwieranie kluczykiem zadziała(słychać pompkę), ale do momentu zamknięcia samochodu. Potem coś się dzieje z elektroniką że otwiera tylko jedne drzwi. Będe próbował zakodować oryginalny scyzoryk i może akurat będzie otwierał i zamykał z pilota

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

więc wskazuje na pompkę