radio22 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Ja używam zestawu czyszczącego Gliptone i efekt na czarnej skórze super po wyschnięciu skóra jest matowa i ma głębie koloru.
Piotrek81 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ktos zna moze ten specyfik? kolega z forum sprzedawal ten produkt:wink: http://a4-klub.pl/sprzedam-22/srodek-czyszczenia-pielegnacji-skory-oryginal-bmw-mini-290825/
misiek95 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 A jest jakiś sposób na to aby skóra nie pachniala skóra tylko czymś przyjemniejszym? bo przesiadlem się z pachnącego materiału i za każdym razem jak wsiadam do auta to szok:naughty:
d4widoV Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 A jest jakiś sposób na to aby skóra nie pachniala skóra tylko czymś przyjemniejszym? bo przesiadlem się z pachnącego materiału i za każdym razem jak wsiadam do auta to szok:naughty: Tez mialem to samo po zakupie swojej b5 ze przez pierwszy tydzien czulem zapsch skory recaro ale nos sie oswoil i tylko znajomi ktorych czasem sie podwozi czuja
jozek726 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 A jest jakiś sposób na to aby skóra nie pachniala skóra tylko czymś przyjemniejszym? bo przesiadlem się z pachnącego materiału i za każdym razem jak wsiadam do auta to szok:naughty: a ja uwielbiam zapach skóry Ktoś kiedyś używam czegoś takiego i może coś na ten temat powiedzieć ? Cleaner : Kosmetyki samochodowe - Zymöl Leather Cleaner | CarSPA odżywka: Kosmetyki samochodowe - Zymöl Leather Conditioner - odżywka do skór | CarSPA ---------- Post dopisany 11-01-2014 at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany 19-12-2013 at 22:22 ---------- Czytałem że skórę przed czyszczeniem należy jakoś wygrzać ? To prawda ?
Griffe Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zle nie jest, ale wg mnie gliptone jest lepszy. Zymol to taki cfantyk - na biezacoc od nowosci, z brudna uzywana skora sobie nie poradzi tak dobrze jak Gliptone
fafnasty Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 pany a co polecacie na drobne ubytki czarneko lakieru na skórach? odbarwienie na boczku fotela
Griffe Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zestawy naprawcze, od groma tego na aledrogo
Piotrek81 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 czy ktos zna opinie na temat kosmetykow,do czyszczenia skory swissvax:wink:
Piotrek81 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 wlasnie mam zamiar kupic taki zestaw,cena nie chuda,ale mysle ,ze warto:wink:
hejneken Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Testował ktoś Lexol'a ? LEXOL LEATHER CARE KIT - FULL ZESTAW - ShowCarShine - Detailing Shop
Piotrek81 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Dobre sa:wink: sa bardzo dobre,potwierdzam:thumbup1:
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Zle nie jest, ale wg mnie gliptone jest lepszy. Zymol to taki cfantyk - na biezacoc od nowosci, z brudna uzywana skora sobie nie poradzi tak dobrze jak Gliptone ale już postanowione ze wpadnie zestaw swissvaxa
Arbam Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 A co polecacie do konserwacji skóry jasnej jak na zdjeciu? Wczoraj zrobiłem z nią porządek po "zimie", szczotka miekka i mydełko. Miałem jakąś resztkę sprayu z woskiem pszczelim to wstępnie zakonserwowałem, ale chciałbym czymś poważniejszym potraktować, żeby tak brudu nie łapała.
kamien85 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Co sądzicie o tym zestawie? CZYSZCZENIE SKÓRY GLIPTONE test z LUC MEGUIARS (3995315311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cena dobra i akcesoria w komplecie ale zastanawiają mnie te dwa zdania: "Gliptone GT11 i GT12 może występować z etykietą na rynek meblowy - Leather Preserve lub samochodowy - Liquid Leather. Są to te same produkty i są one sprzedawane przez naszą firmę zamiennie w zależności od stanu magazynowego." Czy to nie jest jakaś podróba?
hejneken Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Dzisiaj ogarnąłem swoje czarne pół skóry środkiem AngelWax Heaven następnie nałożyłem Hide-Rate i jestem mega zadowolony, polecam
rocco26l Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Co sądzicie o tym zestawie?CZYSZCZENIE SKÓRY GLIPTONE test z LUC MEGUIARS (3995315311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cena dobra i akcesoria w komplecie ale zastanawiają mnie te dwa zdania: "Gliptone GT11 i GT12 może występować z etykietą na rynek meblowy - Leather Preserve lub samochodowy - Liquid Leather. Są to te same produkty i są one sprzedawane przez naszą firmę zamiennie w zależności od stanu magazynowego." Czy to nie jest jakaś podróba? Jak nie jesteś pewny to nie kupuj:whistling: Ja mam z tej firmy środki do czyszczenia skóry i powiem że rewelacja Czyszczę 2 razy do roku( oczywiście w między czasie nawilżam) skóra po czyszczeniu miękka nalilżona super wygląda a zapach.... bezcenny i bardzo długo się utrzymuje w samochodzie. Cena spora ale warta tego efektu.
hejneken Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Panowie co jaki czas nakładać odżywkę ? Raz w miesiącu starczy czy za często ?
Rekomendowane odpowiedzi