Perła90 Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Mam zamiar zrobić remont zawieszenia(a4 1.8t 150km) całkowity, i mam prośbę o sugestie jakiej firmy wybrać sprężyny amortyzatory wahacze i tym podobne. zależy mi na dobrej jakości i może troszkę usportowieniu samochodu jestem laikiem więc nie dziwcie się ze zadaje tak głupie pytania wiem coś o kolorach sprężyn podobno maja jakieś znaczenie i na tym moja wiedza się kończy. A jesli chodzi o finanse chciał bym aby to była wyższa półka ale może nie najwyższa a co za tym idzie najdroższa. dzięki za odp
Lukaszxxx Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Zawieszenie, końcówki, drążki jesli chcesz pojeździć to firmy Lemforder lub Trw, jeszta to lipa.. Usportowieniu?? To dobry gwint lub niższe sprężyny i amorki o mniejszym skoku.. No i stabilizator od RS4 na tył, poszukaj na forum bylo o tym sporo..
matyss___ Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 ja osobiście zamontowałem lewfordera i juz z 10tys pekło i cisza (ale koło 1500żł musisz szykowac) ...co do gwintu to KW + żólte sprezynki i bedzie git...(nowe od 2000 w góre (uzywki kupisz za 500-700zł zregenerujesz za 500 i tez bedzie śmigac dłuzej niz ta technics) pzdr
Rekomendowane odpowiedzi