mlodyB6 Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Słuchajcie Panowie, podejdą dysze od jakiegoś innego samochodu z grupy VAG? Potrzebuję konkretnie kulkę dyszy spryskiwacza reflektorów w a4 b6 lub z innego samochodu, w której jest to samo. Może jakaś skoda ? vw ?
Fido Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Kulka pasuje ponoć od Tourana. Gdzieś był o tym temat ale nie mogę znaleźć. ---------- Post dopisany at 14:57 ---------- Poprzedni post napisany at 14:45 ---------- Jest tego pełno więc może coś na szrocie znajdziesz.
mlodyB6 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Opublikowano 22 Marca 2013 VW TOURAN DYSZA SPRYSKIWACZ SPRYSK 1T0955104A (3114910572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeśli chodzi Ci o tę, to chyba jest taka sama jak w A6, którą już sprawdzałem i niestety jest za duża, gdzieś tak dwukrotnie większa od tej z a4
Fido Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Dlatego napisałem "ponoć". Może trzeba poszukać z powypadkowego audi.
Rekomendowane odpowiedzi