Kornad Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Witam Panowie. Głośniki od strony kierowcy nie działały i zajrzałem do gumowej uszczelki która idzie od drzwi do słupka i kabel jest przerwany. Czy da się wymontować kostkę ze słupka ? Lub Czy da się jakoś wyjąć te wszystkie kable z uszczelką,żebym mógł wygodnie je ze sobą połączyć .I jak coś macie może schemat żebym wiedział o poszczególnych kablach który jest od czego? Z góry dzięki za pomoc
serfin Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 ja w ciemnościach poradzilem sobie z tym latarka lutownica i troche gimnastyki bylo przy tym ale tak jak na zdjeciu mialem i poprostu dobrze zlutowalem zaizolowałem i gra do tej pory
bystry_p Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 najszybszym sposobem jest gimnastyka, najlepsze do pocy sa szczypce samozaciskkowe tak jakie maja chirurdzy do zaciskania jakis tam narzadow odciagasz gume zaciskasz szczypce by sie na nowo nie zsunela i lutujesz, kabelek do kabelka, kolorami ktore sa przerwane, ja polecam dokladac kilkucentumetrowe kabelki do polaczen i nakladanie koszulek termokurczliwych, dluzszy kabelek zapobegnie zlamaniu sie polaczenia w tym samym miejscu.
serfin Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Dokladnie tez zastosowalem termokurczliwe koszulki Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi