efendi44 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 witam serdecznie.więc jak w temacie.ponadto nie świeci czerwona lampka drzwi i biała na dole tez nie.nie zamyka z pilota nie otwiera.na przycisku na drzwiach też nie reaguje.trzeba otwierać i zamykać kluczem i po przekręceniu na maxa w prawo kontrolka na od alarmu mruga.miałem to rozebrane i były tam trzy kabelki przerwane.połączyłem ich ale nic to nie dało.bezpieczniki w skrzynce całe.chyba ze jeszcze gdzie indziej są jakieś.a tak sie zastanawiam czy może teraz nie trzeba wkroczyć z vagiem?tylko nie wiem gdzie tego w samym vagu szukać.w każdym razie szanowni forumowicze liczę na Was.Pozdrawiam serdecznie.
greg2505 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 po połączeniu tych kabelków działa podświetlenie ,jeśli nie spróbuj docisnąć kostkę która przechodzi z drzwi do słupka,jeszcze spróbuj na włączonym zapłonie przytrzymać kilka sekund przycisk otwarcia lub zamknięcia ,być może kluczyk zgubił kod ,często się to zdarza
efendi44 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Opublikowano 24 Marca 2013 rozumiem.no właśnie podświetlenie nie działa.
greg2505 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 musisz posprawdzać wiązki i połączenia kostek w drzwiach i słupku
efendi44 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 Rozumiem.dzieki bardzo. ---------- Post dopisany 25-03-2013 at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany 24-03-2013 at 17:54 ---------- musisz posprawdzać wiązki i połączenia kostek w drzwiach i słupku Miales racje zrobione.dzieki bardzo!
Rekomendowane odpowiedzi