Gość sector Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Niech wraca do zdrowia - http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/zientarski-chodzi_59516.html
YATES Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Ciekawe kiedy bedzie proces w sprawie spowodowania śmierci kolegi. Stawiam,że dostanie 5 dni aresztu w zawieszeniu na 25 minut,a Sąd uzasadni łagodnośc wyroku tym,że Pan Maciek już się przecież dośc nacierpiał i poniósł bardzo dotkliwą karę tracąc bliskiego przyjaciela ( tak jak w przypadku Otylii).
krzyniek Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Ciekawe kiedy bedzie proces w sprawie spowodowania śmierci kolegi. Stawiam,że dostanie 5 dni aresztu w zawieszeniu na 25 minut,a Sąd uzasadni łagodnośc wyroku tym,że Pan Maciek już się przecież dośc nacierpiał i poniósł karę tracąc bliskiego przyjaciela ( tak jak w przypadku Otylii). jest duże prawdopodobieństwo że to co napisałeś się sprawdzi ...
Tomeks Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 a kilka dni temu czytalem,ze nie zostal jeszcze przesluchany ze wzgledu na zly stan zdrowia
YATES Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 A już miałem nazbierane pieniążki i miałem kupic sobie Ferrari ale jak zobaczyłem zdjęcia z tego wypadku to rezygnuję na zawsze z tej marki. Skoro jak obliczyli "niezależni eksperci" przy prędkości zderzenia z filarem 70km/h auto rozpadło się w drobny mak to strach tym jeżdzic powyżej 40km/h. Wolę sobie kupic za 1000zł Malucha napewno będzie bardziej bezpieczny
Rekomendowane odpowiedzi