Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 ADR] Drganie na niskich obrotach ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od niedawna zauwazylem ze przy ruszaniu (jeśli nie dodam więcej gazu) przy silniku coś wpada w drgania jednak nie odczówa sie tego w środku ale słychać przy otwartym oknie ze coś drży... tak samo też dzieje sie jeśli jade na niskich obrotach na 2 i 3 biegu ,,, może ktoś mi coś podpowie

Opublikowano

mam podobnie, z tego co wiem to podobno są to winne poduszki pod skrzynią albo silnikiem albo to i to...

poczytaj na forum były podobne tematy...

Opublikowano

No właśnie czytalem podobne tematy ale w tamtych wszędzie piszą ze drgania odczówalne są na lewarku skrzyni biegów lub ze cała karoseria drzy a u mnie jak mam zamkniete okna to ledwo to slysze ale może to początkowa faza :) dzęki za rade Pucek a wogóle to widze ze z jednego miasta jestesmy więc moze mi polecisz jakiegoś dobrego mechanika co zna się na naszych autach?

Opublikowano

no tak Przemek zauważyłem że z jednego miasta:)

szczerze to Ci powiem że nieznam dobrego mechanika, a jak jest dobry to pewnie bardzo drogi, ja naszczęście niemam większych problemów prucz zawieszenia, przegubów i tylko co wymiana oleju bo co moge to robie sam, mam zaufanego człowieka w Gotartowicach, zna się dobrze, od zawsze naprawia auta ojca jak i moje, ale też nie zawsze wszytsko jest ok bo jest zalatany i ciągle pełny plac aut!

diagnosta to niedaleko Bazylijki, pewnie wiesz gdzie, prywatny dom, u mnie dzieję się to samo co u Ciebie, wiem że to poduszki...no i padnięta zawiecha :polew:

ale chcesz mieć lans na 17'' to...cierp :naughty:

pozdro! czemu na spota nie jechałeś do Gliwic?? :disgust:

Opublikowano

Oo u mnie nie trudno zobaczyć ze jestem z Rybnika :cool1:

tego diagnoste znam z Żorskiej naprawde jest dobry ale mechaniki sie nie łapie. Jutro sie przejade do jakiegoś mechanika i sie moze coś dowiem