Opublikowano 26 Marca 201313 l Witam panowie potrzebuje waszej rady co do tych oponek r17 , posiada moze ktos lub posiadal takie opony , jestem nimi zainteresowany chodz przed zakupem wole zasiegnac dobrej rady od was , jak sie sprawuja jesli chodzi o przyczepnosc , komfort i glosnosc
Opublikowano 28 Marca 201313 l naciągnąłem je właśnie namoje bobrety za komplet dałem ponad 800 zł , ciekawe czy będę żałował zakupu
Opublikowano 28 Marca 201313 l Autor Tez sie interesuje nimi , wygladaja na spoko tylko ciekawe jak w praktyce sie maja Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 17 Kwietnia 201313 l Jak kupiłem swoją A4 to była obuta w 16" Infinity. Oponki nieźle trzymały, głosne też jakoś nie były, na mokrym spoko, ale... Delikatnie woziło samochodem przy prędkościach do 30km/h i trzęsło kierą powyżej 140km/h. Wyważanie nie pomogło, na zimowych wszystko było OK. Patrząc na opony to żadnych guzów nie było. Jako, że chińszczyzny nie lubię mocno zebrałem się i kupiłem komplet Conti, bo szkoda zawieszenia. Infinity były dwa razy cięższe od conti jak porównywałem przy wymianie. Po wymianie opon wszystkie objawy ustąpiły. Tamte stare nie były, bo po 2 sezonach, ale telepały samochodem. Suma sumarum nie polecam, a wręcz odradzam bo szkoda łożysk i zawieszenia.
Opublikowano 18 Kwietnia 201313 l Infinity to nie Chiny tylko ZEA Z zimówek byłem mega zadowolony ale co do letnich to nie miałem styczności.