Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6/B7 - Alternatywne rozwiązania - zamiast ori navi RNS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ma ktoś zamontowaną taką navi ?

Nawigacja Audi A4, DVN-A4, D99, WIN Dynavin Polska Nawigacje Dedykowane BMW Audi Mercedes

33f728dc1e1b3473c38c3aacdadeb189.jpg

z opisu wynika że

URZĄDZENIE POSIADA WYMIARY I KSZTAŁT FABRYCZNEJ NAWIGACJI , IDEALNIE PASUJE DO KOKPITU.

POSIADA ZNACZNIE WIĘCEJ FUNKCJI OD STANDARDOWEJ NAWIGACJI. - i to bym chciał porównać

ekran dotykowy 7 cali 16:9 z rozdzielczością 800x480,

-wzmacniacz 4x50W, wbudowany moduł GPS,

-tuner FM/AM,

-odtwarzacz DVD,

-przeglądarkę graficzną JPEG,

-bezprzewodowe łącze Bluetooth dla telefonów GSM, port USB, slot SD, port iPOD wejścia i wyjścia audio-video.

-funkcja Dual-Zone,

-wejście kamery cofania,

-korektor graficzny BASS, MIDDLE, TREBLE, FADER, BALANCE, SUBWOOFER

tutaj film przykładowy

Dynavin A3. Dynavin for Audi A3!... (night version) - YouTube

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ewent co myślicie o tym ? - dosyć wypasiona wersja navi z dotykowym ekranem !

es1084ae1.jpg

link

7" NAWIGACJA AUDI A4 TV CYFROWA INTERNET WIFI (3092741728) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jeśli ma ktoś inne propozycje , to prosze wstawić info

Opublikowano

ciulowaty chinol, niedosc ze zwisy sa to czesci nie ma do tego , i naprawde nie wyglada jak na foto, wykonanie dramat :facepalm: a gra jak radio za 20zł

Opublikowano
  • Autor

A moc podają tam 4x50 wat !?

Czy móglby ktoś wstawić krótki film z grafiki nawigacji RNS-led , bo nigdzie nie mogę luknąć jak to wygląda

Opublikowano

chcesz typowo navi czy bardziej audio ?

Opublikowano
A moc podają tam 4x50 wat !?

Czy móglby ktoś wstawić krótki film z grafiki nawigacji RNS-led , bo nigdzie nie mogę luknąć jak to wygląda

tu masz jak wygląda nawigowanie

Opublikowano

masakra kolego nie kupuj tego jak się zrypie to będziesz siez tym gibał pieron wie ile

Opublikowano
  • Autor

Turzol dzięki za link :-)

Odnośnie chińskich wynalazków to już się pytałem tu i tam , no i każdy potwierdza że szkoda kasy

Tak więc ten temat ,niech będzie informacją dla innych nie uświadomionych.

Odnośnie tego ori RNS -led ,czy jest możliwe wgranie softu na grafike 3D/3G ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

http://allegro.pl/radio-peiying-alien-py9907-2din-7-cali-dvb-t-gps-i3139633713.htmlPeiying PY-9907 jest wart uwagi moim zdaniem, ma wszystko co trzeba, tylko czy to bedzie wspolgralo z ori systemem audio w B6 i B7 zarowno standardowym jak i Bose bez kombinowania? I chyba przy takim rozwiazaniu trzeba pozegnac sie s wyswietlaniem danych na fisie licznika?

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
RADIO PEIYING ALIEN PY9907 2DIN 7 CALI DVB-T GPS (3139633713) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Peiying PY-9907 jest wart uwagi moim zdaniem, ma wszystko co trzeba, tylko czy to bedzie wspolgralo z ori systemem audio w B6 i B7 zarowno standardowym jak i Bose bez kombinowania? I chyba przy takim rozwiazaniu trzeba pozegnac sie s wyswietlaniem danych na fisie licznika?

Testowałeś to urządzenie? Szukam jedynie opini popartych doświadczniem. Z opiniii na necie ten peiying wszystkomający różnie się sprawuje więc nie jest to chyba sprzęt którego można spokojnie polecić.

Szukam czegoś z gps-em więc zastanawia mnie ten Kruger&Matz ale to też raczej chinol.

Opublikowano

Myślę, że Kruger&Matz jak najbardziej odpuścić sobie "dzwiny wytwór" natomiast firma Peiying troche latek jest juz też i na naszym rynku i z tego co czytalem to robią dobry sprzet. Wstawilem konkretny model Peiyinga, ktorego nie podales w swoim zestawieniu, dlatego że PY-9907 jest najblizej RNS-E ma wejscie na 2 karty SD jedna mutlimedia druga GPS no i jest DVD i cyfrowy tuner TV Navi wrzucasz Automape z neta sciągnietą i bawisz sie. Mi jedynie chodzi o to czy jak podlaczy sie to w miejsce np. Concerta II to wszystkie głośniki - u mnie 10- beda grały czy bedzie duzy problem? nie wiem tez jak to by współgrało z systemem głośników Bose? i zakładam, że na FISie mielibysmy puste okienko bez wyswietlania info o stacji radiowej czy utworze. Ale poczekam może ktoś już eksperymentował lub widział coś takiego w audiczkach z naszych roczników :whistling:

Opublikowano

RNS-E LED. ? waszym zdaniem tak słabo gra ? Jakich mu brakuje funkcji ?

Czy cena jest zabójcza hmm ?

---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ----------

RNS-E LED. ? waszym zdaniem tak słabo gra ? Jakich mu brakuje funkcji ?

Opublikowano

Nie no RNS-E led spoko jest chociaz nie wiem czy ma np cyfrowy tuner tv dvb-t, nie wgrasz tam automapy no i cena tej wersji zaporowa, 2200zl za uzywke to chyba troszke za duzo, to wersje RNS-e "nie led'owa" mozna wyrwac juz za 1300zl tylko nie wiem czy dzialaja w niej pamieci 32gb

Opublikowano

Ciekawy ten Peiying.

Opublikowano

ciekawy lecz opinie rozne

Opublikowano
Nie no RNS-E led spoko jest chociaz nie wiem czy ma np cyfrowy tuner tv dvb-t, nie wgrasz tam automapy no i cena tej wersji zaporowa, 2200zl za uzywke to chyba troszke za duzo, to wersje RNS-e "nie led'owa" mozna wyrwac juz za 1300zl tylko nie wiem czy dzialaja w niej pamieci 32gb

osobiście poszukuje RNS-E LED nic innego idealnie pasuje , kamere cofania chyba tez podłaczysz :naughty:

Opublikowano

Okey ten peiying tez ma mozliwosc podlaczenia kamery cofania :) inny wazny szczegol ze ma dotykowy ekran a rns-e nie ma tego, peiying ma na pokladzie cyfrowy tuner tv naziemnej dvb-t a rnse nie ma, peiying ma gps oparty na win ce 6.0 wiec wrzucasz automapy i cieszysz sie dotykowa navi. Rns-e ma moc 4x20 a peiying 4x40w. I moim zdaniem to kwestia gustu co kto chce miec w aucie czy stary ale spasowany rns-e i byc wierny ori wyposazeniu audi lub tez postawic na cos swiezszego i nowoczesniejszego z duza iloscia funkcji. Wybor zawsze nalezy do kazdego z osobna

Opublikowano

Pytanie czy Peyling zagra z aktualnym zestawem głośnikowym (sub w bagażniku) oraz czy da się wykorzystać istniejącą antenę GPS (BNS4 mała navi) a także antenę radia.

Jest to do ogarnięcia czy trzeba dużo wyrezać ?

Opublikowano

Oj tez chcialbym to wiedziec :D mam w B6 aktywny system audio Audi i szkoda bybylo gdyby cos nie zagralo :/ jednakze czy nie ma na allegro jakis przejsciowek do podlaczania innych radyjek pod system audio glosnikow juz obecnych w a4 b6 i b7 ?