Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czyszczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SRP i na to 476 i będzie ok :decayed:

Opublikowano

Co to jest dokładnie to 476?

Opublikowano

Ok, dzięki:wink: Czyli nie będzie mi potrzeby Autoglym UDS? Polecają go niby do ciemnych kolorów.

Opublikowano

witam. Mam pytanie czym usunąć smołę z maski,zderzaka i lamp (lampy po lifcie)

Opublikowano

Powiedzcie mi jeszcze tylko jakich najlepiej padów/ściereczek/aplikatorów użyć do nakładania obu preparatów SRP i 476?

Opublikowano
witam. Mam pytanie czym usunąć smołę z maski,zderzaka i lamp (lampy po lifcie)

SNB MAC PRICKBORT MAC 124 - 1L USUŃ SMOŁĘ ZOSTAW WOSK - ShowCarShine - Detailing Shop

---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ----------

Powiedzcie mi jeszcze tylko jakich najlepiej padów/ściereczek/aplikatorów użyć do nakładania obu preparatów SRP i 476?

tu np masz gotowy zestaw:

MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - Mr Cleaner Detailing Sklep

Opublikowano

Już przymierzałem się do zakupu w/w zestawu, ale znowu znajomy zaproponował mi coś takiego:

Dodo Juice Lime prime pre-wax cleanser 250ml - waXclusive auto detailing shop

Poorboy's World Natty's Paste Wax Red 227g - waXclusive auto detailing shop

Podobno nadaje się do nakładanie ręcznego, bardzo łatwo się to aplikuje i daje poprawę wyglądu jeśli lakier nie był polerowany. No i co w końcu wybrać?

Opublikowano

Już przymierzałem się do zakupu w/w zestawu, ale znowu znajomy zaproponował mi coś takiego:

Dodo Juice Lime prime pre-wax cleanser 250ml - waXclusive auto detailing shop

Poorboy's World Natty's Paste Wax Red 227g - waXclusive auto detailing shop

Podobno nadaje się do nakładanie ręcznego, bardzo łatwo się to aplikuje i daje poprawę wyglądu jeśli lakier nie był polerowany. No i co w końcu wybrać?

czy kupisz to czy tamto i tak raczej nie będziesz widział różnicy:wink:

Opublikowano

No i właśnie w tym problem, że ten i ten będzie ok:decayed: Postawię, więc chyba na ten pierwszy zestaw (AG SRP + 476), chociażby ze względów ekonomicznych.

Opublikowano
No i właśnie w tym problem, że ten i ten będzie ok:decayed: Postawię, więc chyba na ten pierwszy zestaw (AG SRP + 476), chociażby ze względów ekonomicznych.

ręcznie na lakierze audi to i tak jest niezła siłownia:naughty:

Opublikowano

Wiem, słyszałem:facepalm: Powiedzcie mi tylko czy 476 można nakładać bezpośrednio po AG SRP czy trzeba czekać np kilka godzin?

Opublikowano

Pierwszy zestaw bedzie lepszy jesli chodzi i szajn. Jesli masz ciemny lakier lepsze efekty da AG UDS niz AG SRP

Opublikowano

Też myślałem o UDS, bo mam kolor czarna perła, ale słyszałem opinie, że po UDS lepiej nie kłaść wosku:

Kosmetyka aut :: Zobacz temat - Autoglym na rysy- SRP czy UDS?

Różnie są opinie, a mi zależy na czymś z czym będzie się łatwo pracowało (będę wszystko robił ręcznie) i żeby przykryło mi drobne ryski itp.

Tak przy okazji co sądzicie o kombinacji SRP + FK 100p Hi-TEMP?

Opublikowano

mam 476 i FK i nie widać wielkiej różnicy:wink:

Opublikowano

A jak się z nimi pracuje? Jest jakaś różnica przy ręcznym nakładaniu i polerowaniu? Chciałem kupić ten FK 1000p na próbę, widziałem, że mają opakowania 59ml za ok 20zł.

Opublikowano
A jak się z nimi pracuje? Jest jakaś różnica przy ręcznym nakładaniu i polerowaniu? Chciałem kupić ten FK 1000p na próbę, widziałem, że mają opakowania 59ml za ok 20zł.

nakładanie wosku i przetarcie mikrofibrom to pikuś:wink:, najwięcej roboty z przygotowaniem powierzchni

Opublikowano

Skoro tak to nie bierz ani 476 ani FK1000 tylko wez Poorboy,s World Natys Blue/Red

Opublikowano
Skoro tak to nie bierz ani 476 ani FK1000 tylko wez Poorboy,s World Natys Blue/Red

Masz na myśli to, że łatwiej się z nim pracuje czy coś innego?

Opublikowano

Znacznie lepiej pachnie, podobno jest naturalny a trzyma mocno, tak latwiej/przyjemniej sie z nim pracuje.