Rapciuch-R1 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 witam mam pytanie sa dystanse na glosnik 13cm?? bo mam glosniki 13" i chcialbym je zamontowac na dystansach i wygluszyc drzwi... z gory dziekuje za odpowiedzi i linki:]
chudineze Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 ... glosnik 135cm... przecież w bagażniku pewnie by się nie zmieścił, a Ty w drzwi chcesz pchać a może zamiast
pandamix Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 już od razu pojechali chłopaka,podejrzewam że chodziło o 13 cm na przód,jest gdzieś temat na forum,dystanse kupisz bez problemu a jak nie to trochę zdolności i możesz samemu dorezać
Rapciuch-R1 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Opublikowano 31 Marca 2013 już od razu pojechali chłopaka,podejrzewam że chodziło o 13 cm na przód,jest gdzieś temat na forum,dystanse kupisz bez problemu a jak nie to trochę zdolności i możesz samemu dorezać moze ma ktos jakies wymiary zeby bylo latwiej wyrezac lub gdzie mozna kupic juz gotowe?
pandamix Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 a nie ma gdzieś tam sklepu z car audio?jak u mnie w Parczewie bym znalazł to i Ty znajdziesz w Lubartowie
Rekomendowane odpowiedzi