DeeJay_Kill Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Szukam i nie mogę się doszukać;p Trzeba dołożyć multifunkcję do B8 - konieczna wymiana modułu pod kierownicę? Taśma i sama kierownica - wiadomo, ale chciałbym wiedzieć, czy moduł na pewno jest do wymiany. Jeżeli tak - będzie potem problem z component protection?
MARCIN607 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 1k postów i nie wiesz że na takie pytanie Ci WRC odpowie w sekundę :decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Opublikowano 29 Marca 2013 a myślisz, że nie próbowałem wysłać PW? ;p telefonu nie mam do Grześka, więc liczę, że się wypowie w temacie;]
wrclaguna Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Tu jest temat w sumie o tempomacie ale sa fotki i opis poszczególnych sterowników co który obsługuje . ===> http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-montaz-crusie-control-system-tempomat-przelacznikami-195073/index2.html Jesli chodzi o kodowanie dodatkowe to wszystko zalezy jakie mamy RADIO lub NAVI
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 i dzięki bardzo:) Temat widziałem, ale nie sądziłem, że będzie tam info o multi:) Powiedz mi - CP trzeba będzie zdjąć?
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 mówię o przypadku, gdy będzie potrzeba wymienić moduł i taśmę - nie ma na to CP? Byłbym pozytywnie zdziwiony;D
Rekomendowane odpowiedzi