kiciafirerek Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam chetnie wkleje zdjecia swojej niuni tylko nie wiem za bardzo jak czekam na podpowiedzi i jeszcze jedna sprawa mam B7 rocznik 2004 dokladnie 19.11.2004r na forum jes napisane wyraznie ze B7 produkowane sa od 2005...albo Ja nie mam B7 albo jest tutaj malusi bład :gwizdanie: czekam na porady ktoredy tutaj sie fociaki wkleja dziki pozdrawiam ok ok juz wiem jak zdjecia wkleic ;P za wczesnie poprosilem w tym temacie o pomoc teraz jeszcze tylko z tym B7 od 2005r. http:// kto wie co to za w ???? tutaj ten rog jest dobrze spasowany poszukam regulacji a to to mojej siostry synek dzisiaj konczy roczek i przymierza sie do furki ps.sorki za jakosc zdjec komorkiem robilem koledzy czy mi tutaj czegos nie brakuje ?????? [br]Dopisany: 06 Lipiec 2008, 10:11_________________________________________________ Nie widac.. to jak zrobic zeby bylo widac dalem zdjecie wkleilem linka....??
wojtas-audi Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Jak wrzucasz na imageshack to po prostu wrzuc tu miniaturke A to jest B7 napewno bardzo ładna i silniczek mmm pierwszy wypust A4 B7, napewno super sie jezdzi z takim silniczkiem
Tomeks Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 B7 byly produkowane od 11.2004,rok modelowy 2005 masz wszystko ok witamy kolejne B7 na forum
kiciafirerek Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Opublikowano 6 Lipca 2008 Jak wrzucasz na imageshack to po prostu wrzuc tu miniaturke A to jest B7 napewno bardzo ładna i silniczek mmm pierwszy wypust A4 B7, napewno super sie jezdzi z takim silniczkiem jak miniaturke wrzucic ?? linka to wklej wytnij a miniaturke....?? a linka pierwszego drugiego czy trzeciego ??
kiciafirerek Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Opublikowano 6 Lipca 2008 modelow B7 byly produkowane od 11.2004,rok modelowy 2005 masz wszystko ok witamy kolejne B7 na forum B7 byly produkowane od 11.2004,rok modelowy 2005 masz wszystko ok witamy kolejne B7 na forum modelowy a w papierach 2004 ;P hehehe a widac to zdjecie moje w koncu czy nie bardzo ??
kiciafirerek Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Opublikowano 6 Lipca 2008 widać zdjęcie piękny B7 wydaje mi sie ze 3 wkleiłem
Wąski Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Tak trzy tylko jedno otwarte. Gratuluje zakupy :oklaski: piękna ,moja też jest 2004 ale B6 Dużo planów na zmiany czy seria pozostanie :gwizdanie:
kiciafirerek Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Opublikowano 6 Lipca 2008 Tak trzy tylko jedno otwarte. Gratuluje zakupy :oklaski: piękna ,moja też jest 2004 ale B6 Dużo planów na zmiany czy seria pozostanie :gwizdanie: co to znaczy jedno otwarte ?? jak reszte otworzyc ?? seria raczej nie .Mam w planach chipa szyby na lusterko , chromowane lusterka ale nie wiem czy cale zmieniac czy tylko obudowe mam je elektrycznie skladane ale to chyba nie problem i felgi tez bym jakies 17 ale wzorek inny <lol2> jestem posiadaczem jej od jakichs 5 dni tak wiec jeszcze nie wiem nawet jak sie tym jezdzi bo tablic jeszcze nie ma
wojtas-audi Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Sam sprowadzales czy ktos ?? Ile Cie wyniosl ??
kiciafirerek Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Opublikowano 6 Lipca 2008 Sam sprowadzales czy ktos ?? Ile Cie wyniosl ?? dobry znajomy mi sprowadzil o pieniadzach sie nie pisze ale po opłatach zmiescilem sie w 50000zł nie bita najechane 154000 ksiazka i w serwisie sprawdzone nie bita sprawdzona grubosc lakieru z wyposarzenia ma bixenon....elektryke fotele lusterka...navi duza tak jak by kubełki fotele elektryczne grzane ...chyba tyle czujniki parkowania z tylu sa
Wąski Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Powoli się wszystkiego sie dowiesz na forum. Starczą same obudowy Chodziło mi o zdjęcia :good:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2008, 12:27 _________________________________________________ Sam sprowadzales czy ktos ?? Ile Cie wyniosl ?? dobry znajomy mi sprowadzil o pieniadzach sie nie pisze ale po opłatach zmiescilem sie w 50000zł nie bita najechane 154000 ksiazka i w serwisie sprawdzone nie bita sprawdzona grubosc lakieru z wyposarzenia ma bixenon....elektryke fotele lusterka...navi duza tak jak by kubełki fotele elektryczne grzane ...chyba tyle czujniki parkowania z tylu sa Super cena :kox: :kox: szkoda że ja nie mam takich znajomych :gwizdanie: :gwizdanie:
kiciafirerek Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Opublikowano 6 Lipca 2008 jak zrobic z reszty linkow miniaturki ??????
wojtas-audi Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 No to cena naprawde rewelacja, a to manual ?
Tomeks Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 No to cena naprawde rewelacja, a to manual ? B7-ki tanieja w szkopowie,ludzie zmieniaja na B8
kiciafirerek Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Opublikowano 6 Lipca 2008 No to cena naprawde rewelacja, a to manual ? B7-ki tanieja w szkopowie,ludzie zmieniaja na B8 No to cena naprawde rewelacja, a to manual ? automacik chciałem manuala ale ogolnie mi znajomy powiedzial ze za 50000 nie znajde a jak mi ta znalazl to juz nie wybrzydzalem bo mialo nie byc do 50000 hehehe wiec bralem i w raczki calowalem
wojtas-audi Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 No tez bym calowal A kolega z centrum wrocka czy okolice ?
Wąski Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Dokładnie ,a ja bym się zamienił na automat :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi