julekF1 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Witam przedstawiam moje A4 To drugie b6 w domu (pierwszy to AVF manual quattro avant przedstawiany już na forum, totalna seria ze zmienionym softem ) Tym razem jest to sedan z 2001r z napędem quattro i 6 biegową skrzynią manualną Auto przyjechało ze Szwajcarii w serii całkiem nieźle wyposażone: -zawieszenie 1BE -17" koła -lakierowane doły zderzaków -xenon z układem poziomowania i spryskiwaczami -pełny FIS -RNS-E -audio BOSE -skórzana tapicerka połączona z Alcantarą (siedzenia plus boczki drzwi) -sportowe fotele z regulacją długości siedziska i schowkami (plus siatki) -uchwyty na napoje w tylnym podłokietniku -pakiet Światło -tempomat -klimtronik dwustrefowy kilka zdjęć auta jeszcze w serii po ogarnięciu "pakietu startowego" m.in. rozrząd olej Motul filtry serwis klimy przyszedł czas na małe mody (żeby serią nie jeździć) z zewnątrz -zderzak przedni z dokładką S-Line (przy okazji halogeny zostały wymienione na nowe) -środkowa kratka zderzaka i grill w wersji Black (ASO) -dolne listwy drzwiowe z modelu S4 -emblematy S-Line na górnych listwach drzwiowych -lotka na klapę bagażnika -końcówki wydechu 90mm firmy Ulter -reflektory Bi-xenon (soczewki z modelu B8) -ledowe podświetlenie tablicy rejestracyjnej (ASO) -18" koła z RS6 C5 z nowymi oponami Yokohama Parada Spec-2 215/40 -nowy komplet gwintowanego zawieszenia firmy AP -zderzak tylny z dokładką S-Line -hamulce S4 wewnątrz -czarna podsufitka i pozostałe elementy w kolorze czarnym z wersji S-Line -wszystkie lampki we wnętrzu podświetlane Ledowo -gałka zamiany biegów S-Line (nowa) -polskie menu w RNS-E -listwy dekoracyjne Carbon z modelu S4 -nakładki na pedały plus podstopnica z modelu RS4 -podłokietnik z podświetleniem plus tunel środkowy bez uchwytu na telefon -kolorowy FIS -nakładki na progi S-Line z modelu B7 -kierownica RS4 kilka zdjęć z niektórych modów: felgi 18" i Bi-xenon z S4 czarna podsufitka Dokładka zderzaka przód S-line, grill i kratka środkowa zderzaka black line lotka na tylną klapę: gwint carbon nakładki RS4 końcówki 90mm listwy S4 zderzak tył S-Line (w końcu cały pakiet zewnętrzny:decayed:) hamulce S4 B6 345mm/300mm kierownica RS4 plany na dalsze mody są 19" koła fotele Recaro i masa innych "pierdółek" c.d.n.
laki83 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 kolego fajne wozidło...ale chyba nie wiesz co masz:wink: tam nie ma żadnego weluru tylko masz skóra z alcantarą a to zdecydowanie lepsza opcja:decayed:
reikeb Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Fajne autko, fele są, fotele fajne też , quattro tyż wiec czego tu wiecej chcieć Szerokości !
blazej25 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Fajne autko, fele są, fotele fajne też , quattro tyż wiec czego tu wiecej chcieć Szerokości ! No może 4.2 pod maska
arni1111 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 widziałem na żywo, jest dobrze a znając Julka powiem tylko że na pewno będzie grubo
julekF1 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 kolego fajne wozidło...ale chyba nie wiesz co masz:wink: tam nie ma żadnego weluru tylko masz skóra z alcantarą a to zdecydowanie lepsza opcja:decayed: mój błąd. Już poprawiłem opis
Bielun22 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Zacne wozidło posiadasz Paniczu:naughty:
julekF1 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Tak więc auto już po wymianie rozrządu, paska mikro, wszystkich filtrów, płyn G12 i olej motul 5w30 W przyszłym tygodniu jedzie do serwisu na wymianę cewek w ramach akcji serwisowej. Co do modów to doszły 18" koła z RS6 C5 z oponami Yokohama Parada Spec-2 215/45 oraz reflektory bi-xenonowe z S4 lepsze foty już niebawem
Artur82 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 to jaki motor siedzi w tym potworze ?? 1,9??
julekF1 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 to jaki motor siedzi w tym potworze ?? 1,9?? 3.0 asn
reikeb Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 to jaki motor siedzi w tym potworze ?? 1,9?? 3.0 asn Grubo Jak tam postepy z modami ?
arni1111 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 kiedy coś działamy w kłodzku? widzę że już wiosnę poczułeś felgi pasowałyby do mojej:decayed:
julekF1 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 kiedy coś działamy w kłodzku? widzę że już wiosnę poczułeś felgi pasowałyby do mojej:decayed: można w nadchodzący weekend a felgi mogę Ci sprzedać
julekF1 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 a więc ciąg dalszy pracy nad aczwórką jeden z najbardziej "upragnionych" modów czarna podsufitka z S4 a i jeszcze "brakujące" foto komory silnika auto po wymianie cewek i paru innych pierdółek w ASO zaczęło odpychać się bardzo sympatycznie c.d.n....
Rekomendowane odpowiedzi