Kazik123 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 witam dzis zauważyłem że klapa pod silnikiem mi zwisa, brakuje śrub przy połączeniu ze zderzakiem z przodu auta idą tam 3 śruby, została tylko jedna ( taka cena za latanie po śniegu bokiem) mają z 1cm długość i dziwny gwint a i łeb ma z 2cm średnicy wrazie czego moge zrobić fotke ocalałej gdzie szukać ? z góry pisze że ASO odpada bo mam prawie 100km. dzięki za pomoc
otomsono Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Na allegro masz komplety śrub/spinek, osobno moze też dostaniesz
Kazik123 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Opublikowano 31 Marca 2013 juz miałęm pisać ze nie ma a jednak moge dać namiary do gościa , spinki i osłony za małe pieniądze co do jakoścci to jeszcze nie wiem
otomsono Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Rozumiem że nie ori...? Jak będziesz miał już w rękach to zdaj relację jaka jakość(osłona)
Kazik123 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Opublikowano 31 Marca 2013 tomek osłone mam całą od nowości jeszcze śmiga, zgubiłem tylko śruby przy zderzaku z przodu michał co do linku to na alledrogo o wiele taniej
rafsus Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Spinki do Audi robi ROMIX poszukaj na Wyszukiwarka spinek samochodowych spinki samochodowe Dostępne w prawie każdym sklepie motoryzacyjnym tylko trzeba wiedzieć o co pytać A przebitka w ASO powala
Rekomendowane odpowiedzi