TyBucu Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Koledzy, jest jakiś prosty sposób żeby wyregulować te spryski? Wali mi po górnej części lampy i po masce...
jihaad Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Regulujesz tymi dwoma kulkami - to są dysze.
TyBucu Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja mam tylko dużą tarcze z dziurką...
jihaad Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 OK, pomyslałem od razu, ze przedlift, jak auto.
TyBucu Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No ja tez bylem zdziwiony, ale zderzak polift (widac ze wymieniany). Jest jakas regulacja tego czy musze kombinowac przy mocowaniu?
jihaad Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No ja tez bylem zdziwiony, ale zderzak polift (widac ze wymieniany). Jest jakas regulacja tego czy musze kombinowac przy mocowaniu? Masz foto tego cuda? ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:17 ---------- Jeśli rozmawiamy o aucie z twojego podpisu, to nie widze tam poliftowego zderzaka.
TyBucu Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Się rypsłem, miałem napisać przedlift:facepalm: Zaraz zbiegne do garażu zrobie fote.
Rekomendowane odpowiedzi