audi19004 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam mam problem ,przy 3500 obr. na 2 biegu przy nie rozgrzanym silniku auto zaczyna pracować na 3 cyl. kopci na biało szarpie spalinę czuć ol. napędowym ,auto zgaszę ponownie odpalę jest ok,jak silni jest rozgrzany wszystko jest dobrze
trepek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nierozgrzany i 3500 obr Hydrosztos sie podwiesza. Płukanka i pełen syntetyk, będzie ok.
audi19004 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 prawdopodobnie hydraulika się wiesza,tylko z jakiej przyczyny olej używam 10 40 mobil 1 ,używam to autko 8 lat ten sam olej i nie było problemu do tej pory,i przy pomiarze ciśnienia rośnie ciśnienie jest 5 a jak zaczyna chodzić na 3 cyl. ciśnienie jest 6,5 ,ciśnienie idzie w olej
vauxhall95 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No to jest inna przyczyna zawiesza sie zawor w pompie oleju.
audi19004 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 mechanir wyciągną pompę plejową ,bo jest podejrzenie przycinającego zaworu ,tylko jest ten zawór w pompie jest oryginalnie zaklepany że nie wiem czy go wymieni ,jestem dobtej myśli że da radę ,ciekawe czy to jest właśnie przyczyna
Rekomendowane odpowiedzi