syroB89 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam serdecznie! Ostatnio szwagier sprezentował mi zmieniarkę do płyt marki Sony: Chciałbym zakupić do niej odpowiednie kable i kieszeń, którą mógłbym zamontować w schowku. Czy możecie mi doradzić jakie kable kupić? Na razie mam takie końcówki wychodzące ze zmieniarki: Bardzo prosiłbym o instrukcję dot. kabli. Jeżeli macie też sprawdzone źródło kieszeni itp. to również poproszę. Pozdro!
Stichy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja bym tego do schowka nie wkladal bo przecie to krowa duza - pod fotel lub do bagaznika, do niej nie masz ramki tylko 2szt takich uchwytow ktore sa mocowane do bokow i ustawiasz je w zaleznosci w jakiej pozycji bedzie zamontowana zmieniarka
syroB89 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A gdzie takie uchwyty mogę dostać? Ja myślałem, zeby kupić podwójną kieszeń i w jedną wsadzić zmieniarkę a w jedną CB radio na stałe. Wydaje mi się, że zmieściłoby się to do schowka elegancko, ale skoro nie ma takich kieszeni to inaczej pokombinuję.
peres112 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jakbyś chciał to mam takie oryginalne mocowania od starszego modelu, ale powinny pasować do Ciebie Co do kabli to potrzebujesz zwykłego cinch'a i uni-linka.
airbob Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 A się zapytam, jakie masz radio na pokładzie ?
peres112 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Modelu dokładnie nie pamietam, ale to stary Sony X-plode jeszcze na kasety
airbob Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Acha, myślałem że oryginał i chcesz zmieniarkę sony podłączyć.
Rekomendowane odpowiedzi