niewek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Chłopaki mam mały problem. W przyszłym tygodniu miałem zaplanowane zakładanie IC, wycięcie kata i sztywny dolot. Jednak jest mały problem, podkusiło mnie coś i pojechałem dziś na hamownię i okazało się że prawdopodobnie moja furka jest po programie. Wyszło prawie 170 KM. I nie wiem czy po pierwsze jest to dobra seria, w co wątpię. Po drugie może być to kiepski program? Ew. może po prostu program jest dobry a z silnikiem kiepsko. Co sądzicie? Jak najlepiej sprawdzić, żeby nie pakować się w koszty (intercooler i strojenie tego)?
grzes1150 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 zrób logi dynamiczne kanały 002, 020, 032, 115, 118
wodi87 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 oczywiscie ze po programie jest wystarczy zobaczyc do ilu sie wkreca
niewek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Okazało się że był to po prostu ch**owy program W zeszłym tygodniu chłopaki z DEM-CAR zamontowali mi FMIC'a i sztywny dolot W sumie na chwilę obecną zestrojone jest na 191 KM i 271 Nm Autko jeździ już na prawdę sympatycznie
Rekomendowane odpowiedzi