neuropathic Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam chciałbym zrozumieć co mam robić z tymi numerami części w etce ponieważ na allegro ciężko szukać po tych numerach ponieważ sprzedający tego nie wpisują
Mauros88 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Jedyne co mi przychodzi to wpisuj tak jak jest opis w ETCE bez numeru
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 numery części z etki to tak jak ja sprawdzałem sobie części mniej więcej w necie to na stronie intercars i tam jak wpisuje numer części to znajduje zamienniki lib jak jest to oryginał
neuropathic Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Piotrek właśnie przed chwila to przetestowałem i w ten sposób muszę działać nr z etki do google później znajduje nr zamiennika i szukam na alledrogo
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 no ewentualnie tylko tak jak piszesz że google albo internetowy sklep intercars i dopiero szukasz zamiennika na allegro bo nie wszyscy sprzedawcy podają numer części
neuropathic Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 powiedz mi jeszcze jako to jest z tym VIN przecież po wpisaniu tego etka sama powinna "wiedzieć" wszystko a ja muszę wybierać spośród wszystkich audi A4 swojego auta, na domiar złego w 96 były produkowane 2 wersje i teraz nie wiem nawet z którego miesiąca mam samochód.
turzol Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 po nr VIN nie znajdziesz nic bo ta funkcjonalność została zablokowana od ponad 3 lat .
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 u mnie też jest to zablokowane ja u siebie szukam model auta rok i pojemność silnika i oznakowanie silnika czyli ja mam ANA i do tej pory jeszcze mi się nie zdarzyło żeby coś nie pasowało
neuropathic Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 i wszystko jasne... Piotrek u mnie wszystko się zgadza, tylko muszę tego szukać spośród wielu... ale program jest bardzo dobry, ale bmw nie stoi z tyłu RealOEM.com Katalog części zamiennych BMW
Rekomendowane odpowiedzi