Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Panowie szukam sposobu na etka 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zrozumieć co mam robić z tymi numerami części w etce ponieważ na allegro ciężko szukać po tych numerach ponieważ sprzedający tego nie wpisują

Opublikowano

Jedyne co mi przychodzi to wpisuj tak jak jest opis w ETCE bez numeru

Opublikowano

numery części z etki to tak jak ja sprawdzałem sobie części mniej więcej w necie to na stronie intercars i tam jak wpisuje numer części to znajduje zamienniki lib jak jest to oryginał

Opublikowano

Piotrek właśnie przed chwila to przetestowałem i w ten sposób muszę działać nr z etki do google później znajduje nr zamiennika i szukam na alledrogo

Opublikowano

no ewentualnie tylko tak jak piszesz że google albo internetowy sklep intercars i dopiero szukasz zamiennika na allegro bo nie wszyscy sprzedawcy podają numer części

Opublikowano

powiedz mi jeszcze jako to jest z tym VIN przecież po wpisaniu tego etka sama powinna "wiedzieć" wszystko a ja muszę wybierać spośród wszystkich audi A4 swojego auta, na domiar złego w 96 były produkowane 2 wersje i teraz nie wiem nawet z którego miesiąca mam samochód.

Opublikowano

po nr VIN nie znajdziesz nic bo ta funkcjonalność została zablokowana od ponad 3 lat .

Opublikowano

u mnie też jest to zablokowane ja u siebie szukam model auta rok i pojemność silnika i oznakowanie silnika czyli ja mam ANA i do tej pory jeszcze mi się nie zdarzyło żeby coś nie pasowało