kozak_patryk Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam chciałbym porady ...,, Chciałbym zamontować szyber w mojej adzi czy ktoś orientuje się jak to cenowo wygląda i oczywiście może polecić jakiś fachowy warsztat... Byłbym wdzięczny za informacje ......
krystiano91 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nie lepiej byłoby zamontować klimatyzację ?
kozak_patryk Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 wreszcie ktoś napisał klimę posiadam sadziłem ze ktos kogoś może polecić a wiem ze znajdują się firmy które montują
janusz_stg Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 To po co Ci szyberdach - mało masz kłopotów. Chcesz się doczekać jak będzie przeciekał...
kozak_patryk Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 samochód jest garażowany wyjeżdżam praktycznie raz w tyg ... to ma zrobić konkretna firma lub konkretny warsztat ... jeśli odprowadzenia bedą dobrze zrobione to nie sadze by leciało ---------- Post dopisany at 15:38 ---------- Poprzedni post napisany at 15:37 ---------- a wychodziły takie opcje jak klima i szyber
Gość Edyta Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Patryk wejdź na watek spotów pomorskie i tam pisz może ci ktoś coś podpowie Pomorskie
stomi Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 a wychodziły takie opcje jak klima i szyber Oczywiście że wychodziły, a co ma jedno do drugiego?
rafal9119 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ja u siebie mam klimatronik i szyberdach
kozak_patryk Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ja was jakoś nie mogę zrozumieć .po prostu chciałbym zamontować szyber czy to coś dziwnego ... ---------- Post dopisany at 08:04 ---------- Poprzedni post napisany at 08:00 ---------- Patryk wejdź na watek spotów pomorskie i tam pisz może ci ktoś coś podpowie Pomorskie Dzięki Edytko
Rekomendowane odpowiedzi